ARMS

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 16 juni 2017
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Deze week: Wonder Woman, ARMS, en MotoGP 17

Terwijl de E3 2017 in volle gang is, staan de releases binnen de mediawereld natuurlijk niet stil. Ook deze week hebben we voor jullie weer een lijstje samengesteld met game- en filmreleases die aankomende week uitkomen. Wanneer de E3 drukte is afgenomen kunnen we aan de slag met de onderstaande gametitels. Daarnaast kunnen we aanstaande donderdag genieten van de nieuwe DC Comics-film: Wonder Woman.

Wonder Woman - film

We hebben vorig jaar al een glimp mogen opvangen van Wonder Woman in de film Batman v Superman: Dawn of Justice. Nu krijgt de vrouwelijke krijger haar eigen film. In de film zien we Prinses Diana van de Amazonen, bekend uit de Griekse mythologie, omtoveren tot de heldin Wonder Woman. Vanaf aanstaande donderdag is de film te zien op het witte doek.

ARMS - Nintendo switch

Vlak na de aankondiging van de Nintendo Switch kondigde Nintendo een unieke vechtgame, genaamd ARMS, aan. Met de game ARMS kunnen we onze tegenstanders een flinke mep verkopen met uittrekbare armen, welke in verschillende maten en vormen komen met daarbij elk hun eigen bijzondere kracht. Daarbij hebben ook de personages elk hun eigen specialiteit. Vanaf 16 juni aanstaande is ARMS beschikbaar voor de Nintendo Switch.

MotoGP 17 - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Zet je motorhelm maar alvast op want aanstaande donderdag kunnen we los gaan met MotoGP 17. De game bevat meer dan zeventig rijders en alle motoren en tracks uit het 2017 officiële MotoGP Championship. Daarnaast hanteert de game de nieuwe reglementen en wordt de Red Bull Rookies Cup toegevoegd. MotoGP 17 ligt vanaf 15 juni in de winkels voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc.

Ook de volgende games verschijnen deze week:
Le Tour de France: Season 2017 - vanaf 15 juni op de PlayStation 4, Xbox One, en pc
God Wars: Future Past - vanaf 16 juni op de PlayStation 4 en PlayStation Vita

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?