Deze week: Xenoblade Chronicles 2, Black Mirror, en Escape Room

Geplaatst: 27 november 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het einde van de maand november is weer in zicht, maar voordat we verder gaan naar de feestmaand december verschijnen deze week eerst nog een aantal nieuwe games en films. Zo kunnen we aankomend weekend aan de slag met de Japanse RPG Xenoblade Chronicles 2 of met een iets grimmige game genaamd Black Mirror. Daarnaast verschijnt ook de nieuwe thriller Escape Room in de bioscoop en natuurlijk de Disneyfilm Coco.

Xenoblade Chronicles 2 - Nintendo Switch

Aankomende vrijdag kunnen we de game Xenoblade Chronicles 2 in huis halen. Xenoblade Chronicles 2 is het vervolg op de originele rpg die in 2011 voor de Wii verscheen en in 2015 voor de Nintendo 3DS. In het vervolg ontmoet je gloednieuwe personages en ontdek je weer wonderlijke werelden. Ondanks dat het hier om een vervolg gaat is de game ook op zichzelf te spelen. Xenoblade Chronicles 2 is vanaf 1 december verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Black Mirror - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Voor wie deze week zin hebben in een grimmig horror avontuur ligt de game Black Mirror vanaf 28 november in de winkels voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc. Na de dood van David Gordon zijn vader gaat hij terug naar zijn oude huis waar hem een huis vol duistere mysteries staat op te wachten. Black Mirror is gebaseerd op de pc-only horror point-and-click adventure reeks The Black Mirror, waarvan het eerste deel in 2003 uitkwam.

Escape Room - film

Vanaf aanstaande donderdag draait de nieuwe thriller Escape Room in de bioscoop. In de film gaat Christen met haar vriendje Tyler en nog vier vrienden de uitdaging aan van het oplossen van een escape room. Wanneer Christen echter verdwijnt, blijkt het gezellige dagje al gauw een dodelijke wending te krijgen. Na het kijken van deze film denkt je wel twee keer na voordat je meedoet aan het ontrafelen van een mysterieuze kamer. Escape Room is vanaf 30 november te zien op het witte doek.

Daarnaast verschijnen ook de volgende games en films deze week:
Monster of the Deep: Final Fantasy XV - vanaf 27 november voor de PlayStation VR
Star Ocean: The Last Hope - vanaf 28 november voor de PlayStation 4 en pc
Resident Evil: Revelations - vanaf 28 november voor de Nintendo Switch
Resident Evil: Revelations 2 - vanaf 28 november voor de Nintendo Switch
Battle Chasers: Nightwar - vanaf 28 november voor de Nintendo Switch
Coco - vanaf 29 november in de bioscoop
A Bad Moms Christmas - vanaf 30 november in de bioscoop
DOOM VFR - vanaf 1 december voor de PlayStation VR

Lees meer