Animal Crossing: New Horizons

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Drie van die: Nieuwe features in Animal Crossing: New Horizons om naar uit te kijken

Over een weekje is het eindelijk tijd voor de release van Animal Crossing: New Horizons. We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar dat wachten lijkt het meer dan waard. Er zijn aan deze nieuwe Animal Crossing-game namelijk heel wat nieuwe features toegevoegd die New Horizons misschien wel de beste Animal Crossing tot nu toe moeten gaan maken. Als jij net zo enthousiast bent over deze game als ik, dan vind je dat weekje wachten misschien ook een beetje lang. Daarom kun je hier alvast uitkijken naar drie nieuwe features in Animal Crossing: New Horizons!

onbekend

Couch co-op met vier spelers

Goed, multiplayer was altijd al een ding geweest in Animal Crossing, maar het was nog niet eerder mogelijk geweest om samen met meerdere vrienden tegelijkertijd te spelen. In Animal Crossing: New Horizons krijgen we straks de mogelijkheid om met acht spelers op hetzelfde eiland te verblijven en met vier spelers tegelijkertijd te spelen. Nu heb ik ook flink wat vrienden die niet echt gamers zijn, of meer van casual games houden. Animal Crossing spelen met deze vrienden is dus een goede manier om casual samen een beetje te gamen en ze natuurlijk rustig aan te introduceren in de wondere wereld van games.

onbekend

Tuinarchitectje spelen

In de Animal Crossing-games gaat het natuurlijk voornamelijk om het decoreren van je eigen huis. Nu is dat in Animal Crossing: New Horizons natuurlijk ook zo, maar heb je naast de mogelijkheid om je eigen huis te decoreren, ook de mogelijkheid om het hele eiland te voorzien van nieuwe decoraties. Je kunt zelfs de vorm van het landschap veranderen en nieuwe paden aanleggen. Samen met de talloze opties die je hebt om meubels en andere decoraties te maken, zijn er dus eindeloos veel mogelijkheden om je eiland naar eigen inzicht vorm te geven. Ik kan niet wachten om mijn creativiteit de vrije loop te laten en een paradijsje te creëren waar ik samen met mijn vrienden op kan spelen.

onbekend

Nieuwe Villagers

Wat naast het bouwen en decoreren van je dorpje nog meer onmisbaar is, in de Animal Crossing-games, zijn natuurlijk de Villagers. Deze dieren zijn je buren en medebewoners van je dorp en ook zij zijn in Animal Crossing: New Horizons aanwezig. Goed, dit is dan in principe geen nieuwe feature, maar we hebben in de reeds uitgekomen trailers van de game wel een hele hoop nieuwe Villagers gezien met allemaal een eigen persoonlijkheid. Eén van deze nieuwe Villagers is Flick, de punk-kameleon. Wellicht zit er deze keer een echte egel-Villager bij. Egels zijn namelijk mijn favoriete dieren en buiten de Able-zusjes, die de kledingwinkel in Animal Crossing runnen, zitten er verder geen egels in de game die je buren kunnen zijn. We zullen er binnenkort achter komen.

onbekend

Zo, dat waren dan drie nieuwe features in Animal Crossing: New Horizons om naar uit te kijken. Ik verwacht van deze eerste Animal Crossing-titel voor de Nintendo Switch ontzettend veel en ik hoop dat Nintendo dit straks ook waar kan maken. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in om mijn eilandje straks in te gaan richten en met mijn vrienden samen te kunnen spelen. Mocht het straks trouwens zo ver komen dat ik mijn echte huis niet meer uit mag vanwege het coronavirus, dan heb ik in ieder geval de perfecte game om mijn dagen mee door te komen.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?