Gameliner Awards: En de winnaars van 2010 zijn...

Op de site werd afgelopen maand de Gameliner Awards gehouden. Daarin hadden wij zelf vijf games genomineerd in negen verschillende categorieën. Hieruit konden jullie één favoriet kiezen en naar ons mailen. De games die de meeste stemmen binnenhalen winnen uiteindelijk de Gameliner Awards 2010.

We zijn zojuist aangekomen bij het moment van de waarheid. De winnaars van de Gameliner Awards 2010 zijn geworden....

*tromroffel*

FIFA 11 in de categorie Sport

Uitgever: Electronic Arts
Het nieuwe voetbalseizoen is begonnen, de transfers zijn achter de rug. De game legt de nadruk om realisme, zowel op het gebied van voetbal als op het gebied van prestatie. Zo is er veel aandacht besteed aan de gezichten van spelers, die er weer beter uitzien dan in het vorige deel.

Battlefield Bad Company 2 in de categorie Shooters

Uitgever: Electronic Arts
Battlefield: Bad Company 2 is de opvolger van de gelijknamige eerste deel. Een aantal verstoten soldaten worden ingezet om de vuile klusjes te klaren. De totaal verwoestbare omgevingen in de game, het ruime arsenaal aan wapens, plus de grote hoeveelheid voertuigen die je in de wijde omgevingen tegenkomt maken Battlefield: Bad Company 2 compleet.

Fallout New Vegas in de categorie RPG

Uitgever: Bethesda Softworks
Fallout: New Vegas is een nieuwe telg in de Fallout-familie. Ditmaal gaat het om (over)leven in de Nevada Desert rond het herboren Las Vegas, dat nu tot New Vegas herdoopt is. Je hebt in de game een Pip-Boy tot je beschikking die je van iemand hebt gekregen. Ook zal er een hardcore modus zijn in de game, waarbij je water moet drinken om te kunnen overleven.

Gran Turismo 5 in de categorie Racing

Uitgever: Sony
Gran Turismo 5 is de langverwachte nieuwe telg uit de GT-reeks en is een racesimulator die zich kenmerkt door perfectie en realisme. De game kent meer dan 1000 auto's van de bekende merken, waarmee je over tal van bekende circuits kunt racen.

Guitar Hero: Warriors of Rock in de categorie Muziek

Uitgever: Activision Blizzard
Guitar Hero: Warriors of Rock is het zesde deel uit de Guitar Hero-serie. In tegenstelling tot de andere GH-games heeft deze game een verhaal. The Beast en The Demigod of Rock nemen het tegen elkaar op. The Demigod wordt door zijn tegenstander tot steen veranderd en zijn legendarische gitaar wordt verbannen. Jij gaat opzoek naar zijn gitaar, aangezien de gitaar de bron is van zijn krachten.

Super Mario Galaxy 2 in de categorie Familie, fun en puzzel

Uitgever: Nintendo
In 2007 zette Super Mario Galaxy de wereld van de games op z'n kop, en dat kunstje gaat Mario herhalen in dit directe vervolg vol nieuwe levels en nieuwe power-ups. Dit keer krijgt Mario hulp van zijn dinosaurusvriendje Yoshi.

Red Dead Redemption in de categorie Avonturen

Uitgever: Rockstar Games
Red Dead Redemption speelt zich af in het Wilde Westen rond het begin van de 20e eeuw, een tijd waarin de gevaarlijke, uitgestrekte gebieden steeds meer moeten toegeven aan de invloed van de regering en de groei van het industriële tijdperk. Het verhaal draait om de voormalige bandiet John Marston en neemt ons mee op een groots avontuur over de Amerikaanse grens.

UFC 2010: Undisputed in de categorie Fighting

Uitgever: THQ
Met Ultimate Fighting Championship (UFC) 2010: Undisputed beleef je opnieuw de actie van het vechten op hoog niveau. Toppers uit de hele wereld nemen deel aan de UFC 2010 en gaan tot het uiterste en stellen hun vecht discipline op de proef.

StarCraft II: Wings of Liberty in de categorie Simulatie en Strategie

Uitgever: Activision Blizzard
StarCraft II blijft het epische verhaal van de Protoss, Terran en Zerg. Deze drie verschillende en krachtige rassen krijgen wederom ruzie met elkaar en gaan de strijd met elkaar aan in dit legendarische real-time strategy en is het vervolg op het origineel, StarCraft. Legioenen van veteranen, geüpgraded en gloednieuwe eenheden strijden in de Melkweg, zoals elke factie strijd om te overleven.

Diegene die hebben gestemd willen wij heel erg bedanken voor hun bijdrage en tot de volgende Gameliner Awards. Houdt de website nog even goed in de gaten, want ook de prijswinnaars uit alle deelnemers worden bekendgemaakt.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?