Gameliner Awards: En wie hebben er nog meer prijzen gewonnen?

De afgelopen maand hebben jullie massaal gestemd, en daarvoor worden jullie allemaal bedankt! De Gameliner Awards 2010 draaien op onze community die mag bepalen welke games het beste waren in 2010. Maar nu komen de winnaars uit onze community naar voren. Deze zijn geloot uit de inzendingen die per categorie zijn ingestuurd. (lang leve www.random.org)

De prijzenpakket winnaars

En de gelukkige winnaars die een overbelaste postbode mogen verwachten zijn:

SmarTii
LangeDon
Stinkdeken
ElineK
Sparxy
Dracovski
Remcooooo16
Metalspikes
FCBier_NL

En de reactie prijs gaat naar:

Dicapo

Allemaal gefeliciteerd met jullie prijzen!
Mocht je nu niks gewonnen hebben, wees dan niet getreurd. We zullen dit jaar nog zat leuke prijsvragen hebben om leuke games en goodies mee te winnen! En dan zijn er in december natuurlijk ook weer de Gameliner Awards 2011...

Voor de rest hopen wij je vaker terug te zien op onze website.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?