Gameliner Awards: Update

Geplaatst: 8 januari 2018 16:00

De stembus is gesloten en na veel telwerk, dat overigens helemaal geautomatiseerd is, is er een winnaar uit voortgekomen! Jullie hebben als een bezetene gestemd op jullie favoriete games en dat is natuurlijk een bedankje waard. Dat stemmen deden jullie echter niet voor niets, in de prijzenvideo kwam er namelijk een bizar aantal prijzen voorbij. Wie de winnaars van zowel de Gameliner Awards als de prijzen zijn, laten we nog even in het midden. Ook dit jaar gaan wij namelijk traditiegetrouw langs bij de winnende uitgever om die trofee hoogstpersoonlijk te overhandigen.

Niet alleen maken wij in die video de uitgever blij, maar ook jullie. In deze video verdelen wij namelijk ook nog eens de prijzen. Blijf daarom de aankomende week de site in de gaten houden om te weten of jij in 2018 genoeg te doen hebt! Natuurlijk laten we dat ook weten op Facebook. Mocht je ons nog niet hebben toegevoegd, dan kan dat hier!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer