Gamescom: De 25 beste games van 2012

De afgelopen vijf dagen heb je de top 25 kunnen voorbij zien komen op onze website. Deze is door onze redactie samengesteld. We hebben hieronder even een kort overzicht gemaakt van de beste 25 games van 2012.

De 25 beste games van 2012: 25 t/m 21

In de eerste vijf games uit de top 25 kun je onder andere: World of Tanks, Need for Speed Most Wanted, DiRT Showdown en nog veel meer.

onbekend

De 25 beste games van 2012: 20 t/m 16

Met o.a.: Guild Wars 2, Tekken Tag Tournament 2, BlazBlue Continuum Shift Extend en nog meer.

onbekend

De 25 beste games van 2012: 15 t/m 11

Met o.a.: Street Fighter X Tekken, Kingdoms of Amalur: Reckoning, Diablo III en nog meer.

onbekend

De 25 beste games van 2012: 10 t/m 6

Met o.a.: FEZ, SSX, XCOM: Enemy Unknown en nog meer.

onbekend

De 25 beste games van 2012: 5 t/m 1

De beste vijf games van het afgelopen jaar, met o.a.: Max Payne 3, Hitman: Absolution, Borderlands 2 en nog veel meer.

onbekend

We hebben ons stinkende beste gedaan om een zo goed mogelijke top 25 aan games van 2012 samen te stellen. We zijn uiteraard benieuwd welke games jullie graag in de top 25 hadden willen terugzien, of welke games je te hoog of misschien te laag vond staan. De komende week zullen we bij de uitgever de 'Hotliner'-trofee (keus van de redactie) langs brengen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?