Gears of War 3

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 20 september 2011
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Actie , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Gamescom: Gears of War 3

De beste game

Er waren dit jaar een hoop toptitels aanwezig op de gamescom, zoals Saints Row: The Third, RAGE, Call of Duty: Modern Warfare 3, Battlefield 3 enzovoorts. Mijn game van de beurs was echter Gears of War 3. Ik heb een potje Horde 2.0 kunnen spelen en dat deed gewoon precies wat ik verwacht had: verdediging opbouwen en daarna lekker knallen! Gears of War 3 heeft mij zeker niet teleurgesteld en ik kan niet wachten op de release.

De beste uitgever

De uitgever van de beurs is voor mij THQ. Deze uitgever heeft namelijk de meeste titels die ik wil hebben. Ik noem een Darksiders 2, Saints Row: The Third, Metro: Last Light, UFC Undisputed 3 en WWE '12.

onbekend

De verrassing van de gamescom 2011

De grootste verassing van de gamescom is dat ik WWE weer leuk ben gaan vinden. Ik was al een lange tijd klaar met de serie, maar THQ weet het gewoon weer vet te maken met WWE '12. Met een verbeterde engine, nieuwe modi en verbeterde controls was ik aangenaam verrast door de game. WWE komt helemaal terug!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?