Gamescom: Weekend-Starter: F - Famous

Hé piepeloi, het is vrijdag. En dat betekend dat het bijna weekend is. Maar dat betekent vanaf nu ook een Weekend-Starter. In deze nieuwe rubriek tonen we elke vrijdag één enkel muzieknummer om het weekend mee te beginnen. Dit kan van rock tot blues gaan of keiharde dubstep. Ik, en misschien anderen met mij, proberen de variatie in nummers zo groot mogelijk te houden. Laat dan ook even jouw Weekend-Starter weten! Ik ben benieuwd wat jij vindt.

Dit keer beginnen we met 'Famous' van F. Oh, dat had ik nog niet gezegd: ik probeer een beetje de ondergewaardeerde nummers van bands of juist onbekende alternatieve rommel naar boven te brengen. Dat is vrij moeilijk, en de meeste kennen het een of andere van de underground wel, maar het is het proberen waard.

Famous dus, van F. De band heet simpelweg gewoon 'F'. Dat is niet alleen strontirritant om op Google op te zoeken, maar ook is het kort en krachtig. Het blijft bij.

F is een Nederlandse band die Nederlandse zang combineert met Engelse rap. Echter blijft het zo'n 75% Engels. Af een toe een 'kut' tussendoor? Die kans zit er in. Echter is de band nog jong, heeft één album en net wat singles eromheen zwerven. Dus er is nog ruimte om te groeien.

Waarom het nummer Famous? Omdat deze lekker knalt, snel is en zeker de instrumentele kunsten van de band laat zien. Alles gaat vloeiend in elkaar over en iedereen (bas, drummer of gewoon zang) komt goed aan bod. Ook is dit nummer niet afgeschrokken door een canon, dus die zit er ook gewoon in. Het luistert kort gezegd lekker weg.

Benieuwd geworden? Give it a try!

Volgende week een nieuwe Weekend-Starter, met een ander nummer en een andere band. Zie jullie dan!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?