Gift cards – een goedkoper alternatief voor de gamers?

Vroeger werden gift cards gezien als een makkelijke manier om een cadeau voor iemand te kiezen, maar dit concept blijkt geëvolueerd te zijn naar een hoger niveau, ver boven deze enkele mogelijkheid. Nu zijn ze een alternatieve valuta geworden, helemaal wanneer je beseft dat digitale marktplaatsen zoals Eneba geweldige deals op niet alleen videogames bieden, maar ook op diverse gift cards. Laten we eens dieper ingaan op hoe gift cards geëvolueerd zijn en wat ze kunnen bieden.

Advertising1

Gift card – een cliché of een perfect cadeau?

Iedereen weet dat gift cards geweldige geschenken maken. Het mag dan wel cliché zijn, zonder enige sentimentele en fysieke waarde, maar wanneer je het beter bekijkt, zal je realiseren dat gift cards nooit een ongewild geschenk zijn. Natuurlijk lijkt het als een goedkope en snelle manier om onder het uitzoeken van een cadeau uit te komen, maar als je er goed over nadenkt, geef je eigenlijk de vrijheid van keuze en niemand is vies van wat vrijheid.

Één gift card – heel veel opties

Ongeacht wat je financiële situatie is, het zit in je bloed en menselijke natuur om zo min mogelijk te spenderen. In recente jaren, zijn gift cards verder dan gewoon een cadeau gegaan en zijn gepromoveerd naar een volwaardig betaalmiddel. Daarnaast is het een mogelijkheid om valuta te krijgen met een goedkopere aankoopwaarde. Als je een goede deal op gift cards kunt vinden, betaal je daadwerkelijk minder dan de waarde op de kaart of voucher.

Sommige ontwikkelaars willen de release van hun games onverwacht aankondigen. Bedenk eens dat je al jaren op een bepaalde game aan het wachten bent en nu is het ineens een aantal weken van release verwijderd. Maar oeps… je kunt het niet betalen. Een back-up plan en wat geld op uw account is dan de beste optie, wanneer het aankomt op onverwachte situaties. Met een Steam cadeaukaart, kan je jouw Steam wallet op elk moment opwaarderen wanneer je het het meeste nodig heeft.

Gift cards voor consoles kunnen op meer dan één manier gebruikt worden. Je betaalt bijvoorbeeld minder voor een PSN card dan zijn daadwerkelijke waarde wanneer je de kaart via een digitale marktplaats aankoopt. Op deze manier kan je al beginnen met het besparen op aankopen van games in de PSN store. Je kunt ook de PSN card gebruiken om op een niveau van PS Plus te abonneren of voor andere PlayStation network opties, zoals het kijken van films en tv- shows. Een PSN card kan ook gebruikt worden om DLC’s te kopen en diverse in-game valuta zoals Fortnite V-Bucks of FUT Points voor FIFA.

Advertenties in Xbox games

Stock up! Games are coming!

Ondanks dat je het meesterwerk genaamd Marvel's Spider-Man Remastered al op PC kunt spelen en offers brengt in de indie gem Cult of the Lamb, hebben veel gamers hun zinnen gezet op wat gezegd wordt dat het de beste voetbalsimulator tot op heden gaat worden – FIFA 23. De ontwikkelaars hebben beloofd om het zo realistisch mogelijk te maken en veel gamers zijn FIFA 23 al direct of via diverse gift cards aan het pre-purchasen. De basis motivatie is dat het pre-orderen van de Ultimate Edition van de game, ze drie dagen eerder kunnen beginnen met spelen en wat bonussen krijgen.

Het is een perfecte tijd om wat gift cards in huis te hebben want het hoogseizoen voor gaming komt er al snel aan. Het maakt niet uit of je zin hebt om FIFA 23 te gaan spelen, baskets te schieten in NBA 2K23, de horror van Scorn probeert te overleven of op de vuist gaat in Gotham Knights, je kunt elke game die u wilt goedkoper kopen met de gift card, die beschikbaar zijn voor ieder platform.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?