Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Highlights: Week 8 met Reggie Fils-Aime en Scalebound

Jahoor, alweer is er een week voorbij gevlogen. Het is haast alsof het niets is. Toch is er weer meer dan genoeg voorgevallen de afgelopen week. Zo heeft Nintendo big shot Reggie Fils-Aime laten weten te stoppen als COO van de Amerikaanse tak, is er een releasedatum voor Space Jam 2 verschenen en herrijst Scalebound wellicht als een feniks uit zijn as. Geen idee waar ik het over heb? Dit zijn de highlights van week 8!

Ubisoft blijft maar doorgaan met de ondersteuning van Rainbow Six Siege. De populaire shooter zit onderhand al in zijn vierde levensjaar, maar nog steeds blijft er DLC verschijnen. Zo is nu een trailer voor de Burnt Horizon-DLC verschenen. Dit pakket neemt spelers mee naar de Outback van Australië. Burnt Horizon bevat wederom een nieuwe map en twee nieuwe operators om het speelveld mee te domineren.

Ook Call of Duty Black Ops 4 is toe aan zijn eerste DLC. Operation Grand Heist is vanaf dit moment verkrijgbaar en bevat de nodige nieuwe content. Zo krijg je toegang tot de modi “One in the Chamber” en “Hot Pursuit”. Ook krijg je toegang tot twee nieuwe multiplayer maps, flink wat nieuwe outfits, wat wapens en nieuwe voertuigen voor de Blackout-modus. Overigens is het dankzij Operation Grand Heist tevens mogelijk om te prestigen in de Blackout-modus. Iets waar de fanbase nu al een tijdje om vraagt.

Velen van ons waren ontzettend teleurgesteld toen bekend werd dat Scalebound geannuleerd was. De Xbox One exclusive stond hoog op het lijstje van menig gamer, maar moest er plots vanaf toen de game geschrapt werd. Nu is er volgens Nintendo Insider toch een sprankje hoop. Het gerucht doet zich namelijk de ronde dat Platinum Games de game oppakt en deze exclusief voor de Nintendo Switch aan het maken is. Of het gerucht echter ook waar is, is nog niet bekend. Hoop doet echter wonderen!

Er was ook nog wat televisienieuws afgelopen week. Marvel-fans krijgen weer een extra reden om naar Disney+ te verkassen. Netflix is namelijk genoodzaakt om ook Jessica Jones en The Punisher stop te zetten. Menig Marvel-serie zal verhuizen naar de nieuwe streamingdienst van Disney die later dit jaar moet verschijnen. Er was echter ook nog wat leuk nieuws. Space Jam 2 heeft namelijk een releasedatum gekregen. Menig ‘80’s en ‘90’s-Kid zal deze franchise nog wel een warm hart toedragen, maar ook de jonkies kunnen nu genieten van de fameuze live action film. Dit keer is het niet Michael Jordan, maar LeBron James die de hoofdrol vertolkt. Space Jam verschijnt helaas pas op 16 juli van 2021 in de bioscoop.

onbekend

De week sloot overigens wat minder af. Bowser neemt namelijk Nintendo America over. Jup, een zwarte dag voor ons allemaal… Reggie Fils-Aime heeft te kennen gegeven dat hij vanaf april 2019 stopt als COO van Nintendo America. Hij draagt het stokje over aan Doug Bowser (see, what I did there). De Reginator is gelukkig niet ziek of iets dergelijks, maar is van mening dat zijn gezin een level up verdient. Een mooie gedachte lijkt mij. Wil je meer over Nintendo weten? Lees dan Alex’ artikel The Way of Nintendo dan even. Een vijfdelige serie met alles wat je moet weten!

En dat was het alweer voor week 8. Natuurlijk staat er nog veel meer op de site, maar dit zijn gewoon van die dingetjes die je moest lezen. Wat schokt jou? Is het het vertrek van Reggie, de overname van Bowser, Netflix die nog meer moet staken of Scalebound die wellicht nieuw leven krijgt? Laat het weten op het internet!

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?