Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Opinion: Beste mensen, de beste wensen!

Nu de gourmetlucht langzaamaan weer uit de gordijnen is getrokken en de tijd beetje bij beetje wegtikt richting het nieuwe jaar, is het hoog tijd om weer eens terug te blikken naar het afgelopen jaar. Want wat is er nou eigenlijk allemaal gebeurd het afgelopen jaar? We kunnen wel stellen dat het wederom een bewogen jaartje is geweest met hoogte- en dieptepunten. Pak er een oliebol bij en ga er even lekker voor zitten. Dan duiken we samen even het afgelopen jaar in.

2021 in een notendop

Op het gebied van games was het voor mijn gevoel een pover jaartje, maar als je alles opsomt wat er nou eigenlijk is verschenen valt het nog best mee. Het jaar begon al goed met Hitman III en The Medium, maar wat dacht je van Little Nightmares II, Monster Hunter Rise en It Takes Two? 2021 was ook nog het jaar van Resident Evil Village, Ratchet & Clank: Rift Apart en Psychonauts 2. Iets recenter verschenen ook Deathloop en Kena: Bridge of Spirits. Het laatste kwartaal was wellicht nog wel het meest indrukwekkend, want toen verschenen Far Cry 6, Metroid Dread, Forza Horizon 5 en Halo Infinite. Alles bij elkaar dus nog een behoorlijke lijst en dan heb ik heel veel games nog niet eens benoemd.

Voor Gameliner kunnen we terugkijken op een mooi jaar, maar ook voor een deel een teleurstellend jaar. Het is immers het tweede jaar op rij dat we niet naar evenementen konden gaan. Niet naar gamescom kunnen gaan is toch een hoogtepunt dat we hebben moet missen afgelopen jaar en zo zijn er wel meer evenementen die we dus niet hebben kunnen bezoeken. Als we kijken naar de redactie is het mooi om te zien dat onze harde kern is gebleven. Gaandeweg het jaar zijn er ook een aantal nieuwe gezichten bij gekomen. Ons Twitch-kanaal is blijven groeien, waarbij we dit jaar een aantal mijlpalen hebben kunnen vieren en ook het 1-jarig bestaan ervan hebben gevierd met een stream van maar liefst 24 uur lang. De Game Over podcast heeft een extra dimensie gekregen doordat het live bij te wonen is op Twitch. Ook de Gameliner Awards zijn dit jaar weer een groot succes. Vergeet overigens niet voor middernacht nog even je stem uit te brengen op jouw favoriete game van het afgelopen jaar!

Dankwoord

Een jaar afsluiten kan natuurlijk niet zonder een aantal dankwoorden op te schrijven. Allereerst natuurlijk een groot dankwoord naar de uitgevers en pr-bureau's die er mede voor zorgen dat wij content kunnen maken. Natuurlijk Mr. Gameliner Alex bedankt voor weer een jaar samenwerking en de drijvende kracht zijn achter de website. DJ die voor jou als bezoeker niet echt zichtbaar is, maar o zo belangrijk is voor het functioneren van de website. Natuurlijk ook Rudy, voor wie 2022 een heel speciaal jaar gaat worden is voor velen van jullie een bekend gezicht tijdens de streams en in de video's. Bram heeft niet alleen voor, maar ook achter de schermen ontzettend veel werk verricht het afgelopen jaar. Philip die met de rode pen menig artikel en review zo goed als foutloos op de website zet. Anita, Claudia, Jolien, Celine en Eilish bedankt voor wederom jullie tomeloze inzet het afgelopen jaar. Dan hebben we tot slot ook nog een aantal nieuwe gezichten mogen verwelkomen. Kyllian, Nils en Evelien hebben zich dit jaar bij de redactie gevoegd. Ook jullie inzet is van onschatbare waarde geweest dit jaar.

Als laatste wil ik jou bedanken, onze lezer. Zonder jou had ik ook alle bovenstaande mensen niet kunnen bedanken. Wij doen dit immers voor jou. Een website als Gameliner draait natuurlijk voor de bezoeker. Daarom wil ik je bedanken voor je support. Of het nou is omdat je onze podcast luistert, onze video's checkt op YouTube, ons support op Twitch, chillt op onze Discord server of omdat je onze nieuwsberichten, artikelen en reviews leest, jij bent de motivatie voor ons om te doen wat we doen. We zien je daarom heel graag in 2022 weer terug op onze website, socials of andere platformen! Doe voorzichtig vanavond, geniet van de mensen om je heen en maak er een mooi feestje van! Beste mensen, de beste wensen!

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?