Gameliner Awards: De Gameliner Awards 2021 is officieel gestart

Dames en heren! Gameliner presenteert bij deze de officiële start van de elfde editie van de Gameliner Awards! Het was een maf jaar, maar er waren gelukkig genoeg games die ons (voor sommigen) door moeilijke tijden hebben weten te helpen. Corona houdt ons nog steeds gegijzeld en dat gaat helaas vermoedelijk nog wel even door. Op Gameliner ben je op je plek voor de nodige afleiding en een gezonde dosis vertier. Deze decembermaand maak je namelijk kans op dikke prijzen en vandaag starten we ook nog eens de Gameliner Awards 2021. Lees verder om te weten hoe je jouw stem op de beste game van het jaar kunt uitbrengen.

Breng je stem uit

De redactie van Gameliner heeft een aantal games genomineerd die positief zijn opgevallen het afgelopen jaar. We hebben geen nominatie criteria, behalve dat de game door ons moet zijn gereviewd en dat de game dit jaar is uitgekomen. Mocht je een game missen, spam dit dan in het reactieveld onderaan deze pagina. Hieronder (en aan de rechterkant van de website) staat een poll met vijftien games op alfabetische volgorde waaruit je één favoriet kunt kiezen. Laat ons natuurlijk ook even in het reactieveld weten voor welke game je bent gegaan en waarom.

POLL (Gameliner Awards 2021)

Wat is je favoriete game van het jaar 2021

Wat is je favoriete game van het jaar 2021

 • Deathloop
  7%
 • Forza Horizon 5
  4%
 • Greak: Memories of Azur
  4%
 • Halo Infinite
  18%
 • Inscryption
  2%
 • It Takes Two
  11%
 • Kena: Bridge of Spirits
  5%
 • Metroid Dread
  20%
 • Psychonauts 2
  3%
 • Ratchet & Clank: Rift Apart
  9%
 • Returnal
  4%
 • Resident Evil Village
  4%
 • Sable
  4%
 • Tales of Arise
  3%
 • The Medium
  0%
Tussenstand na 92 stemmen
GA NU STEMMEN

Ik twijfel nog, tot wanneer kan ik mijn stem uitbrengen?

Je kunt tot 23:59 op 31 december 2021 je stem uitbrengen. Daarna sluiten de stembussen en gaan we de stemmen tellen (gelukkig doet de techniek dit voor ons). Het is voor ons al een jarenlange traditie om in het nieuwe jaar de winnaar in een video bekend te maken. Dit doen we door het uitreiken van de trofee aan de uitgever of het PR-bureau die in Nederland zijn gevestigd. Vorig jaar won The last of Us 2 van Sony PlayStation en in 2019 gingen we langs bij Dennis van 2K Games voor de game Borderlands 3. Je kunt de video van vorig jaar hieronder nog eens terugkijken.

Hoe stem ik op mijn favoriete game?

Je kunt met een account of anoniem een stem uitbrengen. De game die je voorkeur heeft, kan je selecteren in de poll en dan op de knop 'Stemmen' klikken om je stem te bevestigen. Je krijgt vanzelf een melding dat we je stem hebben ontvangen. Als je wil reageren op dit bericht of op een ander bericht, kan je met je socials inloggen op Disqus en je reactie achterlaten. Heb je geen socials? Dan is het mogelijk om met je e-mailadres een Disqus-account aan te maken. Overigens is het ook mogelijk om zonder account een reactie achter te laten!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?