Opinion: Ga toch weg met je glazen bol!

Het verleden en de toekomst zijn dingen waar wij als mensen graag over na denken. De toekomst van de gamesindustrie en haar producten is dan weer iets wat wij gamers vooral interessant vinden. Als er weer een pikant gerucht over een nieuwe console, of een dikke roddel over een topman binnen Microsoft of Sony dan moeten wij als gamesjournalisten eerst een schone onderbroek aantrekken, om daarna meteen een artikeltje voor jullie te schrijven. Als jullie dan ook nog reageren op onze vers gevonden prooi (lees: nieuwsitem) dan is het feestje helemaal compleet.

Maar goed, de toekomst. We kijken er constant naar, en nu de nieuwe generatie consoles niet bijster ver van ons vandaan is, stoffen wij onze glazen bol steeds vaker af. Hoe krachtig gaat deze console wel niet worden? Wat voor ontiegelijk toffe games staan er wel niet op ons te wachten, en op wat voor revolutionaire manier kunnen wij deze wel niet spelen? Nou, eigenlijk maakt het me helemaal niet uit wat het antwoord op deze vraag is. Ja, je leest het goed. Ik kijk wel wat er gaat gebeuren. We kunnen nu wel uren in die glazen bol blijven staren, maar daar komt die console echt niet sneller van. Tuurlijk, het kan leuk zijn om een keer na te denken over hoe we games in de toekomst zullen spelen. Maar wat we niet moeten vergeten, is hoe ontzettend goed deze, en alle vorige generaties van consoles zijn.

We hebben nog uren, dagen of zelfs jaren aan speelplezier zoeken als we in ons gamesarchief gaan kijken. Denk eens goed na, jij hebt vast nog wel ergens die ene game liggen die nooit de aandacht heeft gekregen die het verdiende. Als je nou in plaats van doelloos lullen over de PlayStation 7 en Xbox 720 die game gaat spelen? Er ligt nog zoveel moois op ons te wachten in die kast dat het eigenlijk zonde is dat we praten over de toekomst. Maar ondertussen ga ik wel mooi weer een schone onderbroek klaar leggen, en op zoek naar nieuws over nieuwe consoles. Zonder vers nieuws hebben we boze lezers, en als we boze lezers hebben, hebben we een boze hoofdredacteur. En dat moeten we toch niet hebben

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?