Recap: De grootste aankondigingen van Comic-Con 2022

Afgelopen weekend vond de San Diego Comic-Con weer plaats als fysiek evenement. Niet alleen kon men zoals vanouds rekenen op een toffe beursvloer en te gekke gasten, maar ook op een hoop vette aankondigingen. Van releasedata tot teasers en andere aankondigingen - we zetten de grootste voor je op een rij. Dit is de recap van de San Diego Comic-Con 2022!

Black Panther: Wakanda Forever

De eerste teaser voor Black Panther: Wakanda Forever is bij Comic Con uit de doeken gedaan. Daarin worden we meegenomen naar de stad Atlantis. Net zoals in het echte mythische eilandrijk speelt water een centrale rol in de trailer. Ook werpen we een blik op enkele van de personages in het nieuwste Black Panther-avontuur. In de laatste momenten van de trailer zien we zelfs het achterste van de volgende Black Panther. Wie dat daadwerkelijk is, is echter nog even een geheim.

Lord Of The Rings: The Rings Of Power

Ook Lord of the Rings: The Rings of Power mocht een nieuwe trailer ontvangen tijdens Comic-Con. In de drie minuten aan nieuwe beelden werpen we onder andere een blik op de creatie van een Balrog. Gelukkig hoeven we hier niet zo lang meer op te wachten als op de meeste aankondigingen dit weekend. Lord Of The Rings: The Rings Of Power is vanaf 2 september te streamen op Amazon Prime.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Het duurde even, maar dan heb je ook wat: Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves heeft een eerste trailer ontvangen. De film heeft al een lange weg achter de rug, maar lijkt op 3 maart 2023 eindelijk echt op het witte doek te gaan verschijnen.

Spider-Man: Freshman Year

De fonkelnieuwe Spider-Man: Freshman Year-serie, waarin je Peter Parker volgt tijdens zijn avontuur om Spider-Man te worden in de MCU, heeft een releasedatum te pakken. De serie verschijnt helaas later dan velen gehoopt hadden. Verleng je Disney+-abonnement maar alvast naar 2024, want dan kun je eindelijk van de afleveringen genieten.

Daredevil: Born Again

Ja ja, Daredevil keert terug in een nieuwe serie! We kunnen wederom genieten van achttien afleveringen met Charlie Cox als Matt Murdock wanneer Daredevil: Born Again in de lente van 2024 verschijnt op Disney+.

MCU Phase 4-6 heten nu 'The Multiverse Saga'

Tijdens Comic Con kondigde Kevin Feige aan dat Phase 4, 5 en 6 van de MCU vanaf nu door het leven gaan als 'The Multiverse Saga'. Maar goed, dat is misschien niet zo raar nadat de multiverse een belangrijk thema werd na Avengers: Endgame.

Black Panther: Wakanda Forever brengt een einde aan Phase 4. Vervolgens staat Ant-Man: Quantumania aan de startblokken van Phase 5. Die eindigt weer in juli van 2024 met Thunderbolts. Uiteindelijk begint Phase 6 van de Multiverse Saga in november 2024. Fantastic 4 trapt dan de Phase af. In Phase 6 kunnen we genieten van nog vele andere onaangekondigde titels en twee nieuwe Avengers-films.

Marvel Zombies

Marvel-helden als zombies: dat is in principe alles wat je moet weten over Marvel Zombies. Dat konden we natuurlijk al zien in de What If...?-serie, maar niet op dit niveau. Op grafisch niveau lijkt het erop dat deze zombieserie heftiger is wat je gewend bent van de films en series uit het MCU. Als je niet vrolijk wordt van bloed en gore kun je dus het beste ver van deze serie vandaan blijven.

Marvel Zombies

The Walking Dead spin-off

Goed nieuws voor degenen die nog geen genoeg kunnen krijgen van The Walking Dead. Tijdens een Walking Dead-panel kondigden Walking Dead-veteranen Andrew Lincoln en Danai Gurira aan dat er een nieuwe serie aankomt met Rick Grimes en Michonne. De serie maakt een einde aan de verhaallijnen van beide personages en verschijnt in 2023.

The Walking Dead spinoff

Twee nieuwe Avengers-films in de maak

Je leest het goed: er zijn twee nieuwe Avengers-films in productie. Heel erg verassend was het nieuws wellicht ook niet. Voor de officiële aankondiging werd er namelijk al volop gespeculeerd over de titels door een recent handelsmerk. De twee films gaan door het leven als Avengers: The Kang Dynasty en Avengers: Secret Wars. The Kang Dynasty verschijnt op 2 mei 2025 in de bioscoop, terwijl Secret Wars vanaf 7 november van datzelfde jaar op het witte doek pronkt.

San Diego Comic Con recap

Zo, dat waren de grootste aankondigingen van de San Diego Comic-Con op een rij. Wat was jouw favoriete aankondiging van het afgelopen weekend? Laat het weten in een reactie!

BRON San Diego Comic Con 2022

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?