Redactie: Drie van die

Vandaag starten we bij Gameliner met de nieuwe rubriek: Drie van die.

Naast kritische gamejournalisten, zijn we bij Gameliner ook liefhebbers. Vandaar dat we het ook graag over games en alles wat daarbij komt kijken hebben. Deze nieuwe rubriek geeft redacteurs de ruimte om af en toe hun zegje te doen middels een drietal items. De onderwerpen zullen altijd een raakvlak hebben met games, maar kunnen ook over hardware of andere gerelateerde onderwerpen gaan.

In een Drie van die-artikel staat de mening van de redacteur centraal. Hierdoor zal een mening de ene keer overeen komen met die van jou, maar zal je er andere keren heel anders over denken. We horen graag hoe jullie tegen bepaalde zaken aankijken en hopen dat we op deze manier een leuke, nieuwe, interactieve rubriek hebben omarmd.

Het eerste Drie van die-artikel: Drie van die: Apps die ik wil op mijn PlayStation 4.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?