Redactie: Geeklist en Game Over? Wat zijn dat?

Geplaatst:

Terwijl je de slaap nog uit je ogen wrijft, geloof je wellicht niet wat je ziet. Gameliner heeft er wederom een aantal nieuwe rubrieken bij! Dames en heren, ik presenteer u, Game Over en Geeklist!

Schrijven is leuk, maar soms wil je gewoon net wat meer. Soms wil je gewoon even slap ouwehoeren met elkaar over van alles en nog wat. We waren al van start gegaan met de podcast, maar toveren deze nu om in Game Over. Deze podcast is iedere zondag te beluisteren via Spotify, iTunes, Soundcloud, de hele reutemeteut. Claudia, Delano en Patrick trappen het bal af, maar verwacht variatie. Wij willen namelijk niet enkel de mening van drie personen, maar wij willen die van iedereen. Luister daarom naar Game Over en doe mee in het gesprek!

Ken je het fenomeen dat je constant dezelfde vragen krijgt? Rudy, wanneer is Elfia? Rudy, wanneer is de Tokyo Game Show? Rudy, wanneer gaat het League of Legends European Masters-toernooi van start? Kappen nou, ik ben er klaar mee! Daarom hebben we nu op de eerste van iedere maand de Geeklist. Deze lijst bevat alles wat je in de gaten moet houden voor de komende maand. Events, eSport-toernooien en cons worden netjes op een rijtje gezet zodat je altijd up-to-date bent. Hebben we iets gemist? Dat kan. Laat het dan absoluut in de reacties eronder weten zodat wij de lijst kunnen bijwerken.

De eerste uitgave van beide formats staat inmiddels online. Steek Claudia, Delano en Patrick een hart onder de riem voor hun contributie in Game Over en vul de lijst met events gerust aan in de Geeklist van september!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord