Redactie: Indieaan

Vandaag starten we bij Gameliner met de nieuwe rubriek: Indieaan.

Bij Gameliner houden we van bombastische producties die tientallen, zo niet honderden miljoenen hebben gekost. Toch zijn we ook gek op de kleinere producties, die de laatste tijd bovendien erg in populariteit zijn gegroeid. We hebben het natuurlijk over indiegames. In de rubriek Indieaan zullen redacteurs bepaalde indiegames bespreken, verklaren en omarmen. Dit kan maanden voor de release van zo'n game zijn, rondom de datum van verschijning of zelfs een flinke periode later.

In Indieaan lees je dus over uiteenlopende soorten indiegames. Deze stukken zijn vaak geschreven door liefhebbers en zullen daardoor barsten van de subjectiviteit, die gecombineerd wordt met harde feiten. Via Indieaan nodigen we jullie tevens uit om ons te laten weten wat jullie van bepaalde indiegames vinden, welke indiegames jullie in de gaten houden en waar jullie juist helemaal niets in zien. De Indieaan is er klaar voor, jullie ook?

De Indieaan heeft reeds voor het eerst gesproken, namelijk over Shattered Worlds.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?