Releases: Crash Team Racing Nitro-Fueled, Judgment, F1 2019 en Super Mario Maker 2 - juni 2019

Geplaatst: 1 juni 2019 14:00
Aangepast: 1 juni 2019 14:49

Mei zit er alweer op en we gaan zo langzamerhand richting de zomer. In juni vindt natuurlijk de jaarlijkse E3 plaats, waar vele nieuwe games worden aangekondigd. Deze games komen natuurlijk hoogstwaarschijnlijk niet meteen in juni al uit, maar gelukkig hebben we ook deze maand een flink aantal releases al op de planning staan. Racefans kunnen namelijk aan de slag met zowel Crash Team Racing Nitro-Fueled als met F1 2019. Houd je meer van Japanse action adventure-games, dan is Judgment misschien meer jouw ding. Ben je tot slot een creatieve geest en daag je je vrienden graag uit je onverslaanbare Mario-levels te spelen, dan kun je aan het einde van de maand aan de slag met Super Mario Maker 2.

Laten we echter niet vergeten wat voor een goede maand mei voor ons gamers is geweest. Zo konden fans van strategiegames genieten van Anno 1800, is eindelijk Life is Strange 2 - Episode 3 uitgekomen en hebben we lekker gekkies neer mogen knallen in RAGE 2.

Crash Team Racing Nitro-Fueled - 21 juni

Verkrijgbaar voor: PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch

Crash Team Racing Nitro-Fueled werd voor het eerst aangekondigd tijdens The Game Awards 2018. Het is een remaster van de originele Crash Team Racing uit 1999. De game bevat daarnaast ook elementen uit Crash Nitro Kart en Crash Tag Team Racing. Deze remaster zet de klassieker twintig jaar na de oorspronkelijke release in de hoogste versnelling, dus laat deze kartracer zeker niet aan je voorbij rijden.

Judgment - 25 juni

Verkrijgbaar voor: PlayStation 4

Judgment is een spin-off van de Yakuza-serie. In Judgment neem je de rol aan van een privédetective die een reeks bijzondere moorden probeert op te lossen. Deze game kwam onder de naam Judge Eyes eind vorig jaar al uit in Japan, maar werd in maart uit de schappen gehaald na een drugsschandaal met één van de stemacteurs van de game. Inmiddels is de betreffende acteur vervangen door een andere en deze nieuwe acteur zien we vanaf 25 juni ook terug in de westerse release van de game.

F1 2019 - 28 juni

Verkrijgbaar voor: pc, PlayStation 4, Xbox One

F1 2019 was pas afgelopen maart aangekondigd, maar racet eind juni al naar onze pc's en consoles. Codemasters is twee jaar lang bezig geweest aan deze game en noemt het dan ook de meest ambitieuze F1-game in de serie. F1 2019 richt zich op het Formule 1-seizoen van 2019 en bevat alle teams en coureurs die dit seizoen meedoen en alle eenentwintig circuits die dit seizoen ook gereden worden.

Super Mario Maker 2 - 28 juni

Verkrijgbaar voor: Nintendo Switch

Super Mario Maker 2 is het vervolg op Super Mario Maker voor de Wii-U. In dit tweede deel kun je op gelijksoortige wijze je eigen Super Mario-levels bouwen en spelen. In dit tweede deel krijg je nieuwe mogelijkheden om je levels in te richten en wordt de visuele stijl en speelstijl van Super Mario 3D World geïntroduceerd. Daarnaast kun je ook samen met een vriend levels bouwen en is er de mogelijkheid tot zowel lokale als online multiplayer voor dubbel zoveel plezier.

Verder nog

Welke andere releases kun je in [maand] allemaal verwachten? Hieronder een releaseschema van [maand].

Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord