Releases: Diablo 3, Hitman 2, Spyro, Fallout 76, Pokémon Let's GO, Battlefield V en Darksiders 3 - november 2018

Met de maand november voor de boeg moeten we ons weer opmaken voor een heleboel toffe games. Zo starten we met Diablo III: Eternal Collection voor de Nintendo Switch. Heb je niks met deze actie-RPG, dan kun je eventueel ook aan de slag als huurmoordenaar in Hitman 2. We kunnen met Spyro Reignited Trilogy onze jeugd herbeleven en als voorproefje op de aanstaande Pokémon-RPG game komt Nintendo met Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee voor de Nintendo Switch. Nintendo komt tevens met nieuwe hardware voor de Switch op de proppen, namelijk de Poké Ball Plus-controller. Fallout 76 hebben we al kunnen verkennen in de gesloten bèta, maar deze maand kunnen we eindelijk definitief uit onze vault komen. Dat was het echter nog niet. We krijgen deze maand namelijk ook geschiedenisles uit eigen land met Battlefield V. De veldslag speelt zich dit keer namelijk deels in Rotterdam af. Als klapper op de vuurpijl komt er ook nog eens deze maand een nieuwe Darksiders.

De maand oktober werd gedomineerd door Red Dead Redemption 2. Terwijl de schijf al in menig console aan het spinnen is, staan er nog steeds mensen in de rij om die game te bemachtigen. En terecht, de game is ongelofelijk diep en rijk aan content. Meer informatie over Red Dead Redemption 2 lees je in de review. Ook de novembermaand staat weer boordevol gepland met langverwachte games.

Diablo III: Eternal Collection - 2 november

Verkrijgbaar voor: Nintendo Switch

onbekend

De game is reeds beschikbaar op vrijwel ieder platform, maar de Switch moest het nog even zonder doen. Nou niet lang meer! Diablo III is namelijk vanaf 2 november verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Daarmee zet Nintendo wederom een stapje richting de volwassen gamer met deze helse titel. Uiteraard bevat Diablo III: The Eternal Collection de Reaper of Souls en Rise of the Necromancer content.

Hitman 2 - 13 november

Verkrijgbaar voor: PlayStation 4 en Xbox One

onbekend

De kale killer is weer helemaal terug. Hitman 2 heeft even op zich laten wachten, maar na de uitstekende episodische content kon Hitman 2 natuurlijk niet uitblijven. Hoewel de afgelopen content als episodes vescheen, is Hitman 2 een volwaardige game. We hoeven dus niet te wachten op nieuwe content, maar kunnen moorden naar hartenlust. Wel met mate natuurlijk, want een echte hitman voert de klus zonder opgemerkt te worden uit.

Spyro Reignited Trilogy - 13 november

Verkrijgbaar voor: PlayStation 4 en Xbox One

Vanaf 13 november kunnen wij de eerste avonturen van onze favoriete paarse draak herbeleven. Spyro Reignited Trilogy bevat de eerste drie delen die zijn verschenen in de laatste jaren voordat het nieuwe millenium van start ging. Deze blast from the past brengt een geliefde serie terug naar het hedendaagse tijdperk. Crash ging de draak al voor, maar natuurlijk kon Spyro niet achterblijven.

Fallout 76 - 14 november

Verkrijgbaar voor: PlayStation 4, Xbox One en pc

onbekend

De alom geprezen Fallout-serie krijgt een nieuw deel met Fallout 76. De aankomende open wereld RPG gooit het echter over een andere boeg dan we gewend zijn. De game zit namelijk tjokvol met online features. Zo is het de eerste keer dat we met vriend en vijand de hort op kunnen. Iedereen is er een beetje bang voor, maar Timo lijkt het in zijn preview toch wel tof te vinden. Of het eindresultaat net zo is, ontdekken we op 14 november.

Pokémon Let's Go - Pikachu & Eevee - 16 november

Verkrijgbaar voor: Nintendo Switch

Eindelijk krijgen Nintendo Switch-bezitters een Pokémon-game. Pokémon Let's Go: Pikachu en Let's Go Eevee zijn een nieuwe versie van het historisch Pokémon Yellow dat ooit op de GameBoy verscheen. Na het succes van Pokémon GO kan Gamefreak echter niet wegkomen met precies dezelfde content. Nee, we gaan nu namelijk daadwerkelijk Poké Balls gooien! Dit kan met de Joy-Con, maar echte fans rennen naar de winkel voor de Poké Ball Plus. Dit is een controller die je altijd met je mee kunt nemen. In de bal zit namelijk je favoriete Pokémon. De Poké Ball Plus verschijnt gelijktijdig met de game op 16 november.

Battlefield V - 20 november

Verkrijgbaar voor: Xbox One, PlayStation 4 en pc

Duizend bommen en granaten! Battlefield is weer helemaal terug en stapt dit keer over op de Tweede Wereldoorlog. Deze historische strijd vond natuurlijk deels plaats in Nederland en dat is dan ook exact waar we naartoe gaan. Rotterdam voert deels het strijdtoneel waar flink wat afgeschoten wordt. Ook EA stapt in op de Battle Royale-hype en komt met zijn eigen variant op het genre. Helaas is deze modus niet direct bij de launch beschikbaar. Dat weerhoudt ons er echter niet van om helemaal los te gaan met de welbekende multiplayer!

Darksiders III

Verkrijgbaar voor: Xbox One, PlayStation 4 en pc

Het heeft wat zweepslagen mogen kosten, maar Darksiders III lijkt toch echt bijna het levenslicht te zien. In de game kruipen we in de huid van de derde Horsemen, Fury. Deze razende powervrouw maakt korte metten met de zeven zondes terwijl ze menig demon en engel een kopje kleiner maakt. Ikzelf mocht al even aan de bak met de titel en mijn bevinding zie je in bovenstaande video.

Verder nog

Welke andere releases kun je in november allemaal verwachten? Hieronder een releaseschema.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?