Top 10 beste Fortnite skins

-

Fortnite is al jarenlang een enorm populaire game. Het is een multiplayer battle royale game die inmiddels een uitgebreide bibliotheek aan speelbare personages en alternatieve skins voor die personages heeft. En er komen nog steeds ieder seizoen nieuwe bij. De ene skin is om diverse redenen geliefder dan de andere. Ben je benieuwd welke skins het meest gebruikt worden in Fortnite? In dit artikel bespreken we de tien meest populaire Fortnite skins!

Beste fortnite skins10

1. De Deadpool skin

Deadpool is op dit moment waarschijnlijk wel de meest populaire Marvel superheld, dus het is niet zo’n verrassing dat hij ook erg populair is in Fortnite. Sinds de film in 2016 is deze superheld niet alleen geliefd bij stripboeklezers, maar bij mensen van over de hele wereld. Epic Games introduceerde Deadpool in Chapter 2: Season 2 van Fortnite en spelers waren meteen dol op hem. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, want hij is één van de weinige Marvel helden die ook echt gebruik zou maken van de raketwerpers en geweren uit zijn eigen films. Dat maakt hem dus de perfecte skin voor Fortnite.

Beste Fortnite Skins

2. Batman

Jazeker, nog een superheld, maar dit keer uit een ander universum. De Batman-skin kwam naar de game in 2019 tijdens Chapter 1: Season 10. Je kon Batman kopen via de Fortnite item shop. Als spelers de Batman Caped Crusader bundel kochten, kregen ze niet alleen de Batman-skin, maar ook een Batwing Glider, een set met capes en een mooie pickaxe. Op dit moment is deze bundel helaas niet meer beschikbaar en dat geldt ook voor de Batman-skin. De skin kwam wel even terug naar de item shop op 10 juli 2020, maar de kans dat hij nu nog terugkomt, is erg klein.

Beste fortnite skins1

3. Caper en Alias

Deze skins kwamen eind 2023 naar de game en behoren zeker tot de meest populaire skins in Fortnite van dat jaar. De Caper en Alias-skins kwamen met een quest pakket dat je de kans gaf om extra headgear en sprays vrij te spelen. Ook deze skins waren enkel verkrijgbaar via de Fortnite Item Shop en konden niet vrijgespeeld worden met de battle pass. De kans bestaat dus dat ze dit jaar een keer terugkeren naar de Item Shop, dus houd je ogen open!

Beste fortnite skins6

4. Doctor Slone

Doctor Slone werd meteen erg populair toen ze met Chapter 7: Season 2 naar Fortnite kwam. Niet alleen omdat ze een te gekke storyline met zich meebracht, maar ook omdat ze prominent aanwezig was als een zwarte vrouw die de leiding had in Season 2 van Chapter 7. Het was mogelijk om haar vrij te spelen via de battle pass van dat seizoen, die je dan natuurlijk wel moest kopen. Je moest wel nog genoeg Stars hebben om Doctor Slone vrij te spelen. Dat maakte het dus een lang proces, maar als je de game regelmatig speelde, had je zeker wel genoeg valuta verzameld om de skin te kopen. Op dit moment is de Doctor Slone-skin helaas niet meer verkrijgbaar.

Beste fortnite skins7

5. Lara Croft

Lara Croft kennen we natuurlijk allemaal wel als de ster van de Tomb Raider-games. Ze kwam naar Fortnite in Chapter 2: Season 6. Dat seizoen had een Primal-thema, wat Lara Croft een goede keuze maakte om als skin toe te voegen. Om haar vrij te spelen, moesten spelers de battle pass van dat seizoen gekocht hebben en level 15 bereiken. Helaas kun je Lara nu niet meer kopen in de game en is de kans ook klein dat ze nog terugkeert naar de Item Shop.

Beste fortnite skins2

6. De Demogorgon skin

De Demogorgon is vast en zeker één van de meest griezelige skins in Fortnite. Stranger Things was en is nog steeds een grote hit, dus was deze skin dat ook meteen. Fortnite is van zichzelf misschien niet de aller engste game, maar als zo'n Demogorgon ineens om de hoek springt, schrik je toch wel even. Je zou kunnen zeggen dat het thema van de Demogorgon niet echt past bij Fortnite, maar in praktijk bleek het juist een erg goede keuze te zijn. Het monster was niet de enige uit Stranger Things die zijn eigen Fortnite-skin kreeg, ook Chief Hopper was een populaire toevoeging!

Beste fortnite skins8

7. Ariana Grande

Weer iets heel anders, maar afgezien van superhelden en andere fictieve personages zijn er in de afgelopen jaren ook een hoop bekende mensen naar Fortnite gekomen als skin. Denk bijvoorbeeld aan LeBron James en Slim Shady, ofwel rapper Eminem, maar ook de popster Ariana Grande was een populaire toevoeging. Ze kwam in 2021 naar Fortnite, toen ze als onderdeel van het Rift Tour evenement ook een virtueel concert gaf in de game. Fans konden een skin kopen met een aantal verschillende outfits en bijpassende cosmetics en het was één van de beste ontwerpen die er tot nu toe in de game zijn geweest. In een latere update kreeg de skin zelfs nog meer outfit-opties.

Beste fortnite skins9

8. Peely

Peely is een Epic Outfit die deel uitmaakte van de Banana Bunch set. Spelers konden hem vrijspelen door Tier 47 te behalen in Chapter 1 Season 8 van de game. In iedere match zie je Peely van een nog niet rijpe, deels groene banaan naar een overrijpe banaan met bruine vlekken gaan. Net echt! Inmiddels zijn er een hoop varianten gekomen op Peely, waaronder Unpeely, Peely Bone en Agent Peely. Verschillende bananen memes waren de inspiratie voor Peely. Denk bijvoorbeeld aan de Peanut Butter Jelly Time banaan en het ‘I’m a Banana’ liedje. Ja, die heb je nu de rest van de dag in je hoofd zitten, sorry.

Beste fortnite skins3

9. Predator

De Predator-skin is één van de weinige skins die spelers helemaal gratis vrij konden spelen. Dit was tijdens Chapter 2: Season 5. Het enige dat je hiervoor hoefde te doen was een aantal in-game uitdagingen voltooien. Naast de skin konden spelers een aantal cosmetics, wapens, emotes en spray in Predator-thema verdienen. En dit alles zonder ook maar een cent uit te geven.

Beste fortnite skins4

10 Wolverine

Wolverine was te verdienen in Chapter 2: Season 4 via de battle pass. Je kon het personage krijgen door ver genoeg te levelen in de battle pass. Daarnaast kon je een aantal andere Wolverine-cosmetics vrijspelen door bepaalde uitdagingen te voltooien. De Wolverine-skin is nooit beschikbaar geweest in de Item Shop, dus waarschijnlijk ook niet in de toekomst. Maar als je Season 4 van Chapter 2 helemaal hebt gespeeld, is de kans erg groot dat je de skin toch al hebt.

Beste fortnite skins5

Natuurlijk zijn er nog veel meer skins die je kunt gebruiken in Fortnite en er komen er ook steeds weer bij. Met iedere update en ieder seizoen komen er weer nieuwe mogelijkheden voor het aankleden van je personages. Dit lijstje zal dus vast nog wel eens veranderen, maar voor nu zijn dit de beste Fortnite skins!

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Ontwikkelaar:

Epic Games

Uitgever:

Epic Games

Release:

25 juli 2017

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
Mob
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord