Voorspelling: Gears of War: Judgment

Geplaatst: 4 januari 2013 12:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

2012 was weer eens een schitterend gamejaar! Sterker nog, er waren zo veel vette games, dat ik ze niet eens allemaal heb kunnen spelen. Normaal gesproken haal ik dit dan weer in het begin van het nieuwe jaar in, maar dan verschijnt er weer een enorme lading aan goede games. 2013 belooft dus in ieder geval minstens zo goed te worden als 2012 met games als The Last of Us, BioShock Infinite, Rayman Legends, WATCH_DOGS en nog veel meer! Uit al deze titels heb ik ook drie titels uitgekozen waar ik het meest naar uitkijk.

Remember Me

Remember Me is een titel die waarschijnlijk veel mensen zijn vergeten, ondanks de naam van de game. Deze game werd afgelopen gamescom aangekondigd en trok gelijk mijn aandacht. In deze nieuwe IP van uitgever Capcom speel je met Nillin. Ze is in een gevangenis beland zonder haar herinneringen. Deze kan ze echter weer terugvinden door de herinneringen van anderen af te pakken. Vooral de memory remix-feature vond ik erg interessant. Hiermee kruip je in het geheugen van iemand anders om het aan te passen. Dit zou zomaar eens een erg leuke en verfrissende IP kunnen worden!

Gears of War: Judgment

Zoals je misschien al weet, ben ik een enorme Gears of War-fan. Alle delen van de serie heb ik met veel plezier gespeeld. In maart moet alweer het nieuwste deel verschijnen, genaamd Gears of War: Judgment. Deze game speelt zich vlak na Emergence Day af, zonder de aanwezigheid van Marcus en Dom. Ik kijk echter vooral uit naar de multiplayer van de game. Zo zullen er een aantal nieuwe modi verschijnen, zoals OverRun en Free-For-All. Ik vraag me alleen wel af of de vernieuwing niet een beetje klein is in vergelijking met de vorige delen.

Grand Theft Auto V

Aan het begin van 2012 was ik er bijna overtuigd van dat Grand Theft Auto V in dat jaar zou gaan verschijnen. Dit is echter niet gebeurd, maar de game staat nu wel in de planning voor de lente van dit jaar. Ik kijk er nu al naar uit om uren te vliegen met jets om alle gebieden te verkennen. De game belooft namelijk extreem groot te worden, wat een goed iets kan zijn, maar ook een slecht iets. De wereld kan dan wel nog zo groot zijn, er moet wel iets te beleven zijn. Laten we hopen dat er genoeg te doen gaat zijn en dan moet het helemaal goedkomen met deze game!

Lees meer