Voorspelling: StarCraft II: Heart of the Swarm

2012 was voor mij een druk jaar. Diablo III, Oil Rush, Max Payne 3, Borderlands 2, Guild Wars 2, veel grote en minder grote titels hebben dit jaar bepaald. Volgend jaar zullen echter de eerste Kickstarter games hun voltooiing bereiken. Eindelijk wat games die niet door de grote uitgevers worden verdraaid tot er stront overblijft. Het rijtje games dat ik in 2013 wil gaan spelen bestaat dan ook grotendeels uit deze kleinere, maar niet minder goede, titels.

Wasteland 2

Voor mij zal deze game er een zijn waar ik reikhalzend naar uit zal kijken. Dit vervolg op Fallouts opa, Wasteland, zal de ouderwetse Fallout RPG gameplay terug gaan brengen. Dit gaat tactische turn-based combat, veel dialogen en een post-nucleaire setting inhouden die veel sfeer gaan creëren. Deze game wordt gemaakt door hetzelfde team als de eerste Fallout-games onder leiding van Brian Fargo, dus ik ben erg benieuwd. Zelfs Obsidian Entertainment zal er het nodige aan gaan bijdragen. Deze game belooft een feest van herkenning te gaan worden voor de oudere gamers onder ons.

onbekend

Carmageddon: Reincarnation

Een andere game die in 2013 zijn terugkeer zal maken is Carmageddon. In deze reboot, genaamd Reincarnation, zul je weer op uiterst controversiële wijze voetgangers tot snot rijden, races winnen en tegenstanders tot schroot rammen. Dit alles inclusief de 'piledriver bonus' (voetganger tussen je auto en een muur pletten), 'bonus for artistic impression'(met de bloedvlek een tekening maken) en bejaarden met rollators ('I was in the war!'). Ik krijg nu alweer een grijns op mijn gezicht bij de gedachte aan het rond racen op zo'n over-the-top niet-serieuze manier.

onbekend

StarCraft II: Heart of the Swarm

Blizzard gaat dit jaar met een uitbreiding komen voor het uiterst succesvolle StarCraft 2, waarin de Zerg centraal zullen staan. Veel extra eenheden zullen zowel de singleplayer als de multiplayer gaan sieren. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe verhaallijn die meester storytellers bij Blizzard Entertainment voor ons hebben geschreven. Wat gebeurt er met Kerrigan? Wat zal Raynor daarover te zeggen hebben? Vragen, vragen, vragen

onbekend

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?