Win Mortal Kombat 1 Kollector's Edition voor de PS5

Geplaatst: 3 oktober 2023 08:00
Aangepast: 9 maart 2024 13:32
-

GET OVER HERE en doe mee met onze nieuwste winactie! Maak kans om de Mortal Kombat 1 Kollector's Edition binnen te halen voor de PlayStation 5.

Wat valt er te winnen?

Ja, het is een prijs waar je u tegen zegt. De Mortal Kombat 1 Kollector's Edition voor de PlayStation 5 is een pakketje vol met interessante items. De Kollector's Edition bevat de Mortal Kombat 1 Premium Edition, een speciale steelcase, een standbeeldje, de officiële Kollector's Box en diverse art prints.

Hoe doe ik mee?

Het enige wat je hoeft te doen is het volgende: ga naar de Discord server van Gameliner en begeef je naar het kanaal #giveaways. Reageer met de passende emoji en je doet automatisch mee! Heel veel plezier en succes! Let op: deze winactie is geldig t/m 10 oktober.

Win Mortal Kombat 1 Kollectors Edition voor de PS5

Mortal Kombat 1 is nu beschikbaar voor de pc, PlayStation 5, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 1

Ontwikkelaar:

NetherRealm Studios

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

19 september 2023

Best of gamescom 2023

Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord