Space Punks

  • Ontwikkelaar Flying Wild Hog
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score -

Winacties: Claim je beta toegang voor Space Punks

Zin om een lekkere twin stick shooter te spelen met inspiratie uit Diablo en Borderlands? Claim dan snel je beta-code van Space Punks!

De Poolse ontwikkelaar Flying Wild Hog kennen we vooral van games als Shadow Warrior en Evil West, maar de ontwikkelaar is momenteel druk bezig met een nieuwe game: Space Punks. Jij kunt er al mee aan de slag, want wij geven codes weg voor de beta versie van de game. Wil jij zo'n code claimen? Stuur ons even een mailtje en je ontvangt een code. Zolang de voorraad strekt, op is op. Dus wees er snel bij en claim je code. De gelosten beta periode duurt tot 1 november.

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 27-10-2021. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?