Winacties: Het zevende vakje van de adventskalender is geopend!

Geplaatst:
Aangepast: 15 april 2022 13:04

Het einde begint alweer in zicht te komen, want het is al tijd om het zevende vakje van de Gameliner Awards adventskalender te openen. Vandaag zit er een game achter het vakje verborgen.

Het gaat om een fysieke game van F1 2020. Deze game is ideaal voor de F1-fans of mensen die van racing-games houden. F1 2020 werd ook goed ontvangen door Patrick in zijn review. De winnaar van deze prijs mag kiezen tussen een PlayStation 4 of Xbox One-versie van de game. Met deze game kan je op alle circuits van dit F1-seizoen racen, waaronder het gloednieuwe circuit in Zandvoort. Dus mocht je kans willen maken op deze prijs laat dan een nummer 7 achter in de reacties en dan doe je automatisch mee voor deze prijs! De winnaars van alle prijzen van de adventskalender worden na 31 december bekendgemaakt.

Je kan op dit moment ook meedoen voor een Nintendo-pakket, DiRT 5 voor de PlayStation 4, een pinnenset van Metro Redux, een Need for Speed: Heat-pet en een steelcase van South Park: The Fractured But Whole, Far Cry: New Dawn, The Division 2 of Watch Dogs 2, een figurine van Iron Harvest of één van de prijzen die nog onthuld moeten worden.

Mocht je het nog niet gedaan hebben, stem dan ook nog even op je favoriete game van 2020 voor de Gameliner Awards!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord