Winacties: Het zevende vakje van de adventskalender is geopend!

Het einde begint alweer in zicht te komen, want het is al tijd om het zevende vakje van de Gameliner Awards adventskalender te openen. Vandaag zit er een game achter het vakje verborgen.

Het gaat om een fysieke game van F1 2020. Deze game is ideaal voor de F1-fans of mensen die van racing-games houden. F1 2020 werd ook goed ontvangen door Patrick in zijn review. De winnaar van deze prijs mag kiezen tussen een PlayStation 4 of Xbox One-versie van de game. Met deze game kan je op alle circuits van dit F1-seizoen racen, waaronder het gloednieuwe circuit in Zandvoort. Dus mocht je kans willen maken op deze prijs laat dan een nummer 7 achter in de reacties en dan doe je automatisch mee voor deze prijs! De winnaars van alle prijzen van de adventskalender worden na 31 december bekendgemaakt.

Je kan op dit moment ook meedoen voor een Nintendo-pakket, DiRT 5 voor de PlayStation 4, een pinnenset van Metro Redux, een Need for Speed: Heat-pet en een steelcase van South Park: The Fractured But Whole, Far Cry: New Dawn, The Division 2 of Watch Dogs 2, een figurine van Iron Harvest of één van de prijzen die nog onthuld moeten worden.

onbekend

Mocht je het nog niet gedaan hebben, stem dan ook nog even op je favoriete game van 2020 voor de Gameliner Awards!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?