Winacties: Reageren = winnen

Geplaatst: 1 maart 2014 12:00
Aangepast: 25 augustus 2019 12:49

In samenwerking met Yourgamezone starten we vanaf deze maand, maart 2014, met een nieuwe actie die helemaal om jullie draait. Iedere maand zullen we de twee meest actieve gebruikers op Gameliner namelijk belonen met een waardebon t.w.v. 25 euro

Deze actie hebben wij samen met Yourgamezone opgezet om onze community nog wat actiever te krijgen, zodat een bezoekje aan Gameliner altijd interessant blijft. Vele bezoekers maken al volop gebruik van de mogelijkheid om reacties achter te laten, want discussiëren over onderwerpen die gamers nauw aan het hart liggen is altijd weer verrassend leuk en brengt vaak nieuwe inzichten met zich mee. Wij monitoren de gehele maand de activiteit die onze bezoekers creëren door bijvoorbeeld een reactie te plaatsen. Momenteel kun je aan de rechterkant van onze site gemakkelijk zien wie de meest actieve bezoekers zijn. Deze vijf bezoekers maken dus kans op zo'n toffe waardebon.

Aan het einde van de maand zullen wij een poll plaatsen met daarin de vijf meest actieve bezoekers. Jullie kunnen daarna stemmen op de favoriet en de twee mensen met de meeste stemmen winnen de actie van de desbetreffende maand. In de top vijf meest actieve gebruikers staan, is dus niet direct voldoende. Het posten van goede en leuke reacties zal dus zeker helpen om als favoriet uit de bus te komen.

Indien iemand heeft gewonnen dan zal deelname voor drie maanden worden uitgesloten, zodat de kansen voor iedereen eerlijk blijven.

Lees meer