Winacties: Win de game No Straight Roads!

Geplaatst: 29 augustus 2020 12:00
Aangepast: 29 augustus 2020 12:04

In samenwerking met Koch Media geven wij deze speciale PlayStation 4-versie van de muzikale adventure game No Straight Roads weg! Wil jij kans maken op deze gave prijs? Lees dan gauw verder!

In deze game neemt het rock-duo Bunk Bed Junctions bestaande uit Mayday en Zuke het op tegen het platenlabel No Straights Roads. Dit platenlabel heeft de fictieve stad Vinyl City in zijn macht en staat alleen elektronische muziek toe in de stad. Dat staat het duo natuurlijk niet toe en samen gaan zij de strijd met No Straight Roads aan om de stad uit diens elektronische greep te bevrijden. Wil jij meer weten te weten komen over deze game? Lees dan de review van Celine over deze game!

onbekend

Wij geven niet alleen de PlayStation 4-versie van de game weg, want je ontvangt daarbij ook nog eens een vinylplaat van de soundtrack van de game. Wil jij kans maken op deze toffe prijs? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

MET WELK NUMMER ZOU JIJ DE STRIJD AANGAAN TEGEN HET PLATENLABEL NO STRAIGHT ROADS EN WAAROM?

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 05-09-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot No Straight Roads

Series

-

Uitgever

Sold Out Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

25 augustus 2020

Ontwikkelaar

Metronomik

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord