No Straight Roads

  • Ontwikkelaar Metronomik
  • Eerste releasedatum 25 augustus 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Muziek
  • Gameliner score

Winacties: Win de game No Straight Roads!

In samenwerking met Koch Media geven wij deze speciale PlayStation 4-versie van de muzikale adventure game No Straight Roads weg! Wil jij kans maken op deze gave prijs? Lees dan gauw verder!

In deze game neemt het rock-duo Bunk Bed Junctions bestaande uit Mayday en Zuke het op tegen het platenlabel No Straights Roads. Dit platenlabel heeft de fictieve stad Vinyl City in zijn macht en staat alleen elektronische muziek toe in de stad. Dat staat het duo natuurlijk niet toe en samen gaan zij de strijd met No Straight Roads aan om de stad uit diens elektronische greep te bevrijden. Wil jij meer weten te weten komen over deze game? Lees dan de review van Celine over deze game!

onbekend

Wij geven niet alleen de PlayStation 4-versie van de game weg, want je ontvangt daarbij ook nog eens een vinylplaat van de soundtrack van de game. Wil jij kans maken op deze toffe prijs? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

MET WELK NUMMER ZOU JIJ DE STRIJD AANGAAN TEGEN HET PLATENLABEL NO STRAIGHT ROADS EN WAAROM?

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 05-09-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?