Winacties: Win een 2K goodiepakket

Je dacht toch niet dat wij al klaar waren met het weggeven van supergave goodies? Niks daarvan, we knallen gewoon lekker door. In samenwerking met 2K Games geven wij nog een goodiepakket weg.

Laat nog even je stem horen voor de game van het jaar, zodat jouw favoriete game kansmaakt op de Gameliner Award. En doe natuurlijk mee met een van onze vele giveaways tijdens de December feestmaand. Bijvoorbeeld dit gave goodiepakket. Het pakket bestaat uit verschillende items van 2K Games zoals een sleutelhanger, magneet en flessenopener, t-shirts, een cap en een Borderlands 3-masker. Meedoen is simpel, geef antwoord op de volgende vraag.

Wie is jouw favoriete Borderlands-personage?

onbekend

Zet je reactie in de comments. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?