Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Winacties: Win een binge-watch pakket van Warner Bros.

December staat altijd in het teken van feest en cadeautjes en daarom pakken we bij Gameliner deze maand extra uit. Maak bijvoorbeeld kans op een van de binge-watch-pakketten van Warner Bros. bestaande uit twee dvd's en twee blu-rays met complete seizoenen.

Wat is er nu lekkerder dan tijdens deze koude dagen op de bank ploffen om je favoriete serie te gaan kijken? Nou, niets dus! Daarom hebben wij in samenwerking met Warner Bros. binge-watch pakketten samengesteld, zodat jij de donkere dagen doorkomt met de beste series. Als je meedoet maak je kans op de series Titans (Seizoen 1) en Krypton (Seizoen 1) op dvd en Legend of Tomorrow (Seizoen 3) en Gotham (Seizoen 4) op blu-ray of dvd. Genoeg moois om de winter mee door te komen dus.

onbekend

Laat ons in de reacties weten waarom jij graag wil winnen. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag. Vergeet ondertussen niet te stemmen op jouw favoriete game van het jaar.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?