Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Winacties: Win een bomvol PlayStation-pakket

Het moment is daar! Het allerlaatste giveaway van 2019 is een feit en we gaan er - zoals dat op Oud & Nieuw ook hoort - uit met een knaller. Jij kunt namelijk een bomvol PlayStation-pakket winnen!

In samenwerking met onze vrienden en vriendinnen van PlayStation hebben we een mooi pakket samengesteld met tal van games en goodies. Als je ook maar een beetje gamerbloed door de aderen hebt stromen, dan gaat je hart vast sneller kloppen van de foto hieronder. Hoe win je dit dan? Vraag je je wellicht af. Nou, allereerst door even te stemmen op je favoriete game van 2019 voor de Gameliner Awards. Dit kan nog tot middernacht, daarna sluiten de stembussen. Ten tweede door antwoord te geven op de volgende vraag.

Wat is jouw goede voornemen voor 2020?

onbekend

Ga je stoppen met roken, beul je jezelf af in de sportschool of past dry january toch beter bij je? Laat het ons weten in de reacties.De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?