Winacties: Win een dik Just Dance 2020 prijzenpakket

Geplaatst:

Staan jouw voeten ook nooit stil? Ben je vervloekt met een uitstekend gevoel voor ritme? Dan is dit Just Dance 2020 prijzenpakket zeker iets voor jou!

Gameliner geeft wat geweldige goodies weg van Just Dance 2020. Ik hoor je vragen, maar wat voor goodies? Nou om te beginnen, een heerlijk t-shirt. Je moet je Just Dance-potjes natuurlijk wel winnen in stijl! Nog niet stijlvol genoeg? Versier je outfit verder met drie unieke pins! En je wilt natuurlijk je danskamer ook een beetje opfleuren. Dat kan zeker, met een Just Dance 2020 poster! Hoe doe je mee? Geen danswedstrijd, maar beantwoord gewoon deze vraag:

Door wie is Just Dance 2020 uitgegeven?

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 11-03-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Just Dance 2020

Series

Just Dance

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Nintendo Wii, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia

Releasedatum

5 september 2019

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord