Just Dance 2020

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 5 september 2019
  • Platformen Nintendo Wii , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia
  • Gameliner score

Winacties: Win een dik Just Dance 2020 prijzenpakket

Staan jouw voeten ook nooit stil? Ben je vervloekt met een uitstekend gevoel voor ritme? Dan is dit Just Dance 2020 prijzenpakket zeker iets voor jou!

Gameliner geeft wat geweldige goodies weg van Just Dance 2020. Ik hoor je vragen, maar wat voor goodies? Nou om te beginnen, een heerlijk t-shirt. Je moet je Just Dance-potjes natuurlijk wel winnen in stijl! Nog niet stijlvol genoeg? Versier je outfit verder met drie unieke pins! En je wilt natuurlijk je danskamer ook een beetje opfleuren. Dat kan zeker, met een Just Dance 2020 poster! Hoe doe je mee? Geen danswedstrijd, maar beantwoord gewoon deze vraag:

Door wie is Just Dance 2020 uitgegeven?

onbekend

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 11-03-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?