Just Dance 2020

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 5 september 2019
  • Platformen Nintendo Wii , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia
  • Gameliner score

Winacties: Win een swingend Just Dance 2020-pakket

Gooi die vastgeroeste heupen alvast maar even los, want in samenwerking met Ubisoft geven wij deze keer een swingend Just Dance 2020 prijzenpakket weg.

Delano heeft hier op de redactie al zijn moves in de strijd gegooid voor de review, maar bleek allesbehalve een Just Dance 2020 koning te zijn. Als jij iemand bent die dat beter kan en bij de eerste noot al de voetjes van de vloer gooit, dan moet je het zeker niet laten om mee te doen met onze nieuwste weggeefactie. Wij geven namelijk een tof prijzenpakket weg van Just Dance 2020. Het pakket bestaat uit een Just Dance 2020 t-shirt, een visor en drie bijpassende pins. Het enige dat je hoeft te doen is ons te laten weten waarom jij dit graag wil winnen.

onbekend

Laat je reactie hieronder achter in de comments. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?