Winacties: Win een goodiepakket van Assassin's Creed Odyssey

Sinds 10 september is Assassin's Creed Odyssey verrijkt met de Discovery Tour: Ancient Greece. Om dit te vieren geven wij in samenwerking met Ubisoft weer een tof prijzenpakket weg, dit keer met goodies van Assassin's Creed Odyssey.

Assassin's Creed Odyssey is niet alleen een hele toffe game om te spelen, maar bovendien heel leerzaam. Vooral met de toevoeging van de Discovery Tour. Daar kwam onze Delano ook achter, toen hij op ontdekkingstocht door Ancient Greece ging. Wellicht iets minder leerzaam, maar wel minstens zo gaaf, is het winnen van toffe prijzen. Deze keer geven we een pin, ketting, poster en pet weg van Assassin's Creed Odyssey.

onbekend

Laat ons weten waarom jij deze prijs graag wilt winnen!

Meedingen naar deze gave prijs? Reageer hieronder in de comments. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?