Gears 5

  • Ontwikkelaar The Coalition
  • Eerste releasedatum 10 september 2019
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Actie , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Winacties: Win een Seagate Game Drive voor Xbox Gears 5 Special Edition

Liefhebbers van de Gears-franchise opgelet! Om te vieren dat de Seagate Game Drive voor Gears 5 Special Edition vanaf nu binnen de Benelux verkrijgbaar is bij MediaMarkt in Nederland, mogen wij er in samenwerking met Seagate een weggegeven.

Met deze Game Drive ben je optimaal voorbereid op de komst van Gears 5. Met 2TB aan opslagruimte biedt de Seagate Game Drive voldoende capaciteit om al je favoriete games op te kunnen slaan. Bovendien ontvang je er ook een code bij voor een maand gratis toegang tot de Xbox Game Pass. Hierdoor kun je Gears 5 vier dagen eerder spelen dan de wereldwijde release op 10 september. Daarnaast ontvang je ook nog extra in-game content als wapenskins en supply drops. Zo ga je goed van start met Gears 5. Om kans te maken op deze prijsvraag, hoef je alleen een reactie te plaatsen waarin je aangeeft waarom jij deze prijs graag wil winnen.

onbekend

Waarom wil jij deze Seagate Game Drive graag winnen?

Laat je antwoord achter in de reacties hieronder. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?