Winacties: Win een spicy hot Pokémonkaarten-pakket

Pokémontrainers opgelet! Als jij pittig veel van Pokémon houdt, dan hebben wij een mooi prijzenpakket dat je kunt winnen. Hou er rekening mee dat deze prijs niet weggelegd is voor de tere zieltjes.

Dit pakket komt namelijk niet alleen met Pokémonkaarten, maar bevat ook een vurige challenge die je kunt spelen met familie of vrienden. Door kaarten te trekken moet je opdrachten voldoen die lang niet allemaal even plezierig zijn. Wil jij zien of het geluk aan jouw zijde is of dat je voor de lepel vol met hot sauce moet? Doe dan mee met de prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag?

Naar welke Pokémonkaart heb jij een vurig verlangen?

onbekend

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 01-10-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?