Nachtbrakers: 03/07 Met: Fortnite en Pokémon

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer mijn beurt om de Nachtbrakers te verzorgen. Deze week zijn er weer de nodige dingen gebeurd, zoals de aankondiging van Ubisoft’s nieuwe battle royale-game Hyper Scape en gaan er geruchten rond dat de Xbox Series X-presentatie op 23 juli gehouden gaat worden. Voor vannacht heb ik ook weer een aantal leuke game, animatie en filmnieuwtjes voor jullie bij elkaar gesprokkeld, dus laten we snel beginnen!

onbekend

  • Laten we beginnen met de razend populaire battle royale-game Fortnite. Dataminers hebben namelijk in de map van Fortnite een ruïne gevonden die op dit moment nog onder water ligt. Is het Atlantis?
  • Naast Beavis & Butthead gaat nog een andere MTV animatieshow een nieuw leven krijgen. Clone High krijgt namelijk een revival! De cult classic uit de jaren 90 gaat over de klonen van populaire historische figuren die high school moeten zien te overleven en alle drama’s die daarbij horen. De show moest stoppen, omdat mensen uit India niet zo blij waren dat Ghandi erin zat.
  • Zoals je misschien wel aan mijn thumbnail kan zien ben ik een grote The Legend of Zelda-fan. Nu heeft een geniale modder een mod gemaakt waar Lon Lon Ranch uit Ocarina of Time in Breath of The Wild zit. Dit ziet er heel gaaf uit!
  • Er is een bot uitgekomen die de speeltijd van PlayStation-gebruikers kan bijhouden. Het enige wat je hoeft te doen is de bot een vriendschapsverzoek sturen en hij gaat voor je aan de slag, mits je daar interesse in hebt natuurlijk.
  • Herinner je je dat kart-bedrijf in Tokio nog dat hun klanten in Mario-kostuums door de stad liet rondrijden, MariKart? Ze moesten stoppen van Nintendo met het gebruiken van de Mario-spullen, maar door de pandemie is het bedrijf in financiële problemen gekomen en is het een crowdfundingsactie gestart om te kunnen blijven voortbestaan. Deze is nu faliekant mislukt, ai…
  • Sinds de release van Animal Crossing: New Horizons stond de tanuki, Tom Nook, aan het roer van alle Twitter-accounts van de franchise. Nu vijf maanden later heeft Isabelle het stokje weer van hem overgenomen.
  • De populaire musical Hamlet is vanaf nu te bekijken op Disney Plus. Mocht je die nog graag willen zien, grijp dan nu je kans!
  • De verzending van The Wonderful 101 Remastered-exemplaren van de Kickstarter is niet helemaal lekker verlopen. Britse steuners zijn pissig omdat ze een importheffing van 17 pond moesten betalen toen ze hun games ontvingen. PlatinumGames zegt nu dat ze zich keurig aan de voorwaarden hebben gehouden en duidelijk hadden aangegeven dat deze kosten door de donateur betaald moest worden. Ik denk dat dit nog een staartje gaat krijgen…
  • Als laatste heeft een geweldige Lego-bouwer levensechte modellen gemaakt van verschillende pokémon. Pikachu, Charmander, Eevee, Ditto en nog veel meer! Mocht je interesse hebben in zijn werk, dan kun je zijn instagram-account, @dave_holder_ bekijken.

onbekend

Dit was het alweer voor de Nachtbrakers deze week. Maandag is Celine er weer om jullie van de leukste nieuwtjes te voorzien. Nu is het tijd om deze Nachtbrakers met muziek af te sluiten en deze week heb ik gekozen voor Familiar van Liam Payne met J. Balvin. Een heel fijn weekend allemaal en ik zie jullie volgende week weer!

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?