Hyper Scape

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 11 augustus 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score

Trailer: Ubisoft onthult battle royale-game Hyper Scape

Ubisoft heeft de geruchten rondom een nieuwe battle royale-game vandaag bevestigd. Het futuristische Hyper Scape betreedt het inmiddels drukke battle-royale landschap.

Games als Apex Legends, Fortnite en Call of Duty: Warzone krijgen er een nieuwe concurrent bij. Deze nieuwe speler binnen het battle royale-genre komt niet echt als een verrassing, want er was her en der al wat informatie gelekt dat Ubisoft bezig zou zijn met de ontwikkeling van Hyper Scape. Inmiddels kan de geruchtenmolen weer aan de kant, want de game is nu officieel aangekondigd door Ubisoft. In Hyper Scape speel je met honderd gebruikers om de felbegeerde winst. Dit hoef je niet in je eentje op te knappen, want deze game draait voor een deel om squads. Met behulp van verschillende gameplay features kun je je teamgenoten helpen bij het opsporen van tegenstanders. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven als je ergens een vijand signaleert, zodat je medespelers je te hulp kunnen schieten. Als je dood bent, kun je nog steeds actief deelnemen aan het spel door vijanden te zoeken voor je bondgenoten. Als je team één van de tegenstanders weet ver elimineren, verschijnt er een spawn point en kun jij op de desbetreffende plek weer tot leven komen. Wie aan het einde van de match lang genoeg de kroon op weet te houden mag zich letterlijk kronen tot winnaar van de match.

Hyper Scape zit momenteel nog in de technische testfase. Een releasedatum is op dit moment nog niet bekend.

BRON Ubisoft

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?