Hyper Scape

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 11 augustus 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score

Ubisoft trekt stekker uit Hyper Scape

De toekomst van Hyper Scape ziet er niet rooskleurig uit, want Ubisoft trekt de stekker uit de battle royale game.

Hyper Scape kwam in 2020 uit en beloofde een fast-paced battle royale game te worden. Die snelheid die in de game te vinden was, wordt nu ook toegepast op het bestaan van Hyper Scape. De game onderging al een stuk minder updates dan gewoonlijk bij een battle royale en na de hype van de eerste weken verdwenen ook de spelers. Ubisoft heeft nu het besluit genomen om geen updates meer uit te brengen voor Hyper Scape en later dit jaar de servers offline te halen. De exacte reden achter het besluit is niet bekendgemaakt, maar er wordt wel aangegeven dat ze de leermomenten meenemen naar toekomstige F2P titels. Mocht je dus nog zin hebben om door de futuristische stad te rennen dan moet je dat snel doen.

onbekend

Vanaf 28 april is het niet meer mogelijk om Hyper Scape te spelen. Tot dan kun je dit nog doen via de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Ubisoft

Over auteur AnitavanBeugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?