Hyper Scape

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 11 augustus 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score

Hyper Scape krijgt tijdelijke gamemodus Faction War

Een week na de release van Hyper Scape voegt Ubisoft een derde gamemodus toe. Maak je klaar voor de tijdelijke gamemodus Faction War, waarin de strijd weer losbarst.

Hyper Scape kwam vorige week uit en had tijdens de release twee gamemodi. De standaard Crown Rush voor squads van drie en de Crown Rush waar je in je eentje moet zien te overleven in de stad. De komende twee weken is daar een extra gamemodus aan toegevoegd. In Faction War worden de 96 spelers verdeeld in vier groepen, de Factions. Elke groep krijgt in het begin een hoek van de map, zodat spelers zich veilig kunnen voorbereiden. Een Faction is pas uitgespeeld als de laatste speler een Echo is geworden. De Faction die als enige nog spelers op de map heeft, heeft het potje gewonnen. De match begint in squads van drie, maar je kunt spelers van dezelfde Fraction weer tot leven wekken.

Hyper Scape is gratis te spelen via de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Faction War is momenteel te spelen en verdwijnt over twee weken.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?