Hyper Scape

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 11 augustus 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score

Trailer: Ubisoft toont vernieuwde map van Hyper Scape

Vorige week kondigde Ubisoft het derde seizoen van Hyper Scape aan. En dat het seizoen veranderingen met zich meebrengt is te zien aan de nieuwe trailer. De vernieuwde map Neo-Arcadia 2.0 heeft de spotlight en ziet er gevaarlijk uit.

Hyper Scape is een Battle-Royale game die zich afspeelt in de virtuele wereld Arcadia. De wereld is aan het veranderen en dat is goed te zien aan de vernieuwde map die in seizoen drie gebruikt gaat worden. Neo-Arcadia 2.0 is niet alleen groter dan zijn voorganger, maar kent ook treinstations en andere nieuwe Landmarks. Naast deze toevoegingen ziet de map er ook compleet anders uit. De corruptie heeft zich weten te verspreiden, waardoor er zwarte tentakels te vinden zijn op de map. De stad die we kennen uit de eerste twee seizoenen is ook veranderd. De trailer toont namelijk heuvels en kanalen.

Het derde seizoen van Hyper Scape begint op 11 maart. De game is gratis beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?