Trailer: Hyper Scape seizoen twee aangekondigd

Geplaatst:

Het eerste seizoen van de battle-royale Hyper Scape is bijna afgelopen, waardoor seizoen twee in aantocht is. Ubisoft heeft het tweede seizoen officieel aangekondigd met een nieuwe trailer, waarin te zien is wat er allemaal gaat veranderen in het nieuwe seizoen.

Hyper Scape is de nieuwe battle-royale van Ubisoft waarvan het eerste seizoen bijna ten einde is. Hierdoor heeft Ubisoft seizoen twee aangekondigd met een nieuwe trailer. In deze trailer is te zien wat spelers allemaal kunnen verwachten van het nieuwe seizoen. Zo komen er nieuwe game modi, waaronder de Floor is Lava en Duo Crown Rush. In Floor is Lava moet je op de daken blijven en is voornamelijk de nieuwe Hack erg belangrijk. Seizoen twee brengt namelijk de Hack Platform, waarbij je een platform kunt creëren in de lucht. Daarnaast wordt de Atrax toegevoegd, een wapen die een soort slijmballen afschiet. De map kent ook een verandering, want er is een nieuw gebouw toegevoegd waar je Hacks en wapens kunt vinden. Net zoals het eerste seizoen heeft ook seizoen twee weer een Battle Pass met honderd tiers, waaronder cosmetische items met Assassin's Creed als thema.

Seizoen 2 van Hyper Scape begint op 6 oktober.

Bron: Ubisoft

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hyper Scape

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

11 augustus 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord