Nachtbrakers: 02/07 met World of Warcraft, Minecraft en Nintendo

Zo, wat is het een rare dag vandaag. Na een lange dag thuiswerken, ineens te horen krijgen dat een van de grootste World of Warcraft-helden is overleden, dat hakte er toch wel even in. Fuck depressie en fuck het taboe dat er, om wat voor reden dan ook, nog steeds op rust. Mensen, wees gewoon een beetje lief voor elkaar en praat met elkaar over dingen. Anyways, genoeg geluld over mijn teleurstelling in de wereld. Tijd voor wat nieuwtjes.

onbekend

  • Laten we beginnen met goed nieuws. Comedy Central heeft namelijk twee nieuwe seizoenen besteld van de cult MTV-serie Beavis & Butthead. Het beste van alles? De serie wordt geschreven, geproduceerd en ingesproken door Mike Judge himself. Geen shitty reboot hier, dus!
  • In het Midden-Oosten schijnen ze toch een beetje preuts te zijn als het om entertainment gaat. Eerder werd The Last of Us Part 2 al verbannen en nu is bekendgemaakt dat PlayerUnknown's Battlegrounds in Pakistan verboden is. De Pakistan Telecommunication Authority heeft de game verboden omdat het verslavend zou zijn en slecht voor kinderen. Uhh, moet je dan niet ook een hele lijst aan andere games bannen?
  • Ayy, het bekende ontbijtgranenmerk Kellogg's komt met een wel heel speciaal ontbijt. Kellogg's lanceert namelijk Creeper Crunch, een op Minecraft geïnspireerde ontbijtmix bestaande uit vierkante ontbijtgranen met kaneelsmaak en Creeper-groene marshmallow bites. In elke doos zit ook nog eens een code voor cosmetics in de game. Tijd voor een nieuw dieet!

onbekend

  • Zoals je in de intro wellicht al hebt gelezen, is het vandaag een zwarte dag voor World of Warcraft-spelers. Niet alleen vanwege het overlijden van Reckful, maar de grootste en beste Raid Guild in WoW ligt ook nog eens onder vuur. Veel Guildmembers hebben Method verlaten naar aanleiding van aantijgingen jegens MethodJosh die volgens bronnen minderjarige meisjes lastigviel. Verdomme man, wat is 2020 toch een kutjaar.
  • Wil je straks Cyberpunk 2077 op je pc spelen? Dan hoop ik voor je dat je niet op Windows 8 zit. De game maakt namelijk gebruik van DXR en daarvoor heb je DirectX 12 nodig. Snel upgraden naar 10, dus!
  • Geen idee waarom ik dit nieuwtje überhaupt plaats, maar Hellpoint verschijnt op 30 juli. Oh en je kunt blijkbaar ook samen lijden, want het krijgt co-op-mogelijkheden.
  • Nintendo heeft besloten dat je in Europa geen digitale varianten van hun first party-titels meer in de winkels kunt verkrijgen. Niet dat iemand zo dom is om voor een code naar de winkel te gaan, maar goed...
  • Paradox Interactive, die we kennen van grote, uitgebreide en ingewikkelde pc-games, wil meer van haar games naar mobiele apparaten brengen. De studio heeft zelfs mobiele ontwikkelaar Playrion overgenomen. Ik ben sowieso geen fan van mobiele games, maar Paradox had eerder al een flater geslagen met de mobiele versie van Stellaris. Ach, suit yourself.
  • Ok, als je jonger dan 18 jaar bent, of dit in het openbaar aan het lezen bent, dan is het wellicht verstandig om hier te stoppen met lezen. Een of andere weirdo die Kyle Machulis heet, heeft namelijk een open source programma geschreven dat de haptic feedback in Animal Crossing: New Horizons omzet in het trillen van een vibrator. Als je je dus verveelt en niet goed weet of je nou wilt masturberen of Animal Crossing wilt spelen, dan hoef je nu niet meer te kiezen! What a time to be alive...

Ok, dat was het dan weer voor de Nachtbraker van vandaag. Zoals ik al zei, is het een zwarte dag voor WoW-fans. Daarom sluit ik deze Death Metal Donderdag ook gepast af met het nummer Warborn van The Black Dahlia Murder. To my brothers who've fallen before me, I will walk with you again.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?