The Last Of Us: Part 2 gebanned in het Midden-Oosten

Geplaatst:
Aangepast: 26 mei 2020 15:45

The Last Of Us: Part 2 wordt niet uitgebracht in verschillende landen in het Midden-Oosten, al worden in deze landen normaal wel gewoon PlayStation 4 games verkocht.

De game werd wel gepromoot door verschillende Twitter accounts van PlayStation in de regio en is ook te vinden op de lijst van aankomende releases in de Verenigde Arabische Emiraten en Saudi Arabië. Toch kun je hem niet kopen via de officiële PlayStation Stores van deze landen. De links naar de Stores in die regio doen zelfs helemaal niets meer. Een Reddit gebruiker mailde PlayStation Support met de vraag waarom hij de game niet kon pre-orderen via de PS Store van de Verenigde Arabische Emiraten. Hierop kreeg hij een email die zo goed als bevestigd dat de game gebanned is in zijn regio. De ESRB rating van het tweede deel van de gameserie bevestigde dat er naaktheid en seksuele content voorkomt in de game. Dat zou zeker de reden kunnen zijn van de ban, daarnaast bevat de game natuurlijk LGBT karakters. Gelukkig kunnen spelers de game makkelijk kopen via andere PlayStation Stores. Ook PS Store cards uit de VS en VK kunnen de ban eenvoudig omzeilen.

The Last Of Us: Part 2 wordt verwacht op 19 juni 2020.

Bron: VG247

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last of Us Part 2

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

19 juni 2020

Ontwikkelaar

Naughty Dog

Gameliner Awards

Beste game van 2020

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord