Winacties: Win een Trust GXT 498 Forta headset

Geplaatst: 20 mei 2023 22:00
Aangepast: 22 mei 2023 09:37

Ken je dat? Je zit online te gamen en je wil communiceren met je teamgenoten, maar hebt geen headset. Dat is niet zo mooi, maar wij van Gameliner helpen je daar graag een handje (of oortje) bij. In samenwerking met Trust hebben we namelijk een nieuwe toffe winactie.

Wat kan ik precies winnen?

Om online goed te kunnen communiceren heb je uiteraard een goede headset nodig. Daarom kun je de Trust GXT 498 Forta headset winnen. Dit is een PlayStation 5-gelicentieerde headset van uitstekende kwaliteit. Bovendien is deze headset voor vijfentachtig procent vervaardigd uit gerecycled plastic en daarmee dus ook nog eens goed voor het milieu. Wie heeft daar nu geen oren naar? Wil je toch nog overtuigd worden? Check dan onze review van de Trust GXT 498 Forta headset.

Hoe doe ik mee?

Kans maken op het winnen van deze site is ontzettend eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is je als de wiedeweerga naar onze Gameliner Discord-server begeven, af te stemmen op het #giveaways kanaal en daar op de post reageren met een headset icoontje. Als je dat hebt gedaan doe je automatisch mee met de winactie.

Trust 498 Forta review3

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord