Winacties: Win een Trust GXT 498 Forta headset

Ken je dat? Je zit online te gamen en je wil communiceren met je teamgenoten, maar hebt geen headset. Dat is niet zo mooi, maar wij van Gameliner helpen je daar graag een handje (of oortje) bij. In samenwerking met Trust hebben we namelijk een nieuwe toffe winactie.

Wat kan ik precies winnen?

Om online goed te kunnen communiceren heb je uiteraard een goede headset nodig. Daarom kun je de Trust GXT 498 Forta headset winnen. Dit is een PlayStation 5-gelicentieerde headset van uitstekende kwaliteit. Bovendien is deze headset voor vijfentachtig procent vervaardigd uit gerecycled plastic en daarmee dus ook nog eens goed voor het milieu. Wie heeft daar nu geen oren naar? Wil je toch nog overtuigd worden? Check dan onze review van de Trust GXT 498 Forta headset.

Hoe doe ik mee?

Kans maken op het winnen van deze site is ontzettend eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is je als de wiedeweerga naar onze Gameliner Discord-server begeven, af te stemmen op het #giveaways kanaal en daar op de post reageren met een headset icoontje. Als je dat hebt gedaan doe je automatisch mee met de winactie.

Trust 498 Forta review3

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?