Winacties: Win eFootball PES 2020 voor PlayStation 4

Geplaatst: 26 december 2019 16:00
Aangepast: 27 december 2019 06:17

December feestmaand is in volle gang bij Gameliner en dus hebben we weer een vette prijs weg te geven. In samenwerking met Konami geven wij eFootball PES 2020 weg voor de PlayStation 4.

Nu het reguliere voetbalseizoen zijn winterslaap in gaat is er dus extra tijd over om zelf aan de slag te gaan. Natuurlijk is het buiten te koud om zelf op het veld te gaan staan blauwbekken, dus is eFootball PES 2020 een heerlijk alternatief. Dat kun je namelijk gewoon met de verwarming op standje 'hel' thuis op de bank spelen. Trommel wat vrienden op om tegen elkaar te spelen en je dag kan helemaal niet meer stuk. Voel je nog enige twijfel, check dan nog even mijn review van eFootball PES 2020. Wil je meedingen om een PlayStation 4 code van deze game? Laat ons weten welke club je zou kiezen als je de game gaat spelen.

Laat je reactie achter in de comments.

Voornaam
E-mail
Je Discord-gebruikersnaam (waarmee je op ons Discord-kanaal geregistreerd bent)
Lees de voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot eFootball PES 2020

Uitgever

Konami

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

10 september 2019

Ontwikkelaar

Konami

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord