eFootball PES 2020

  • Ontwikkelaar Konami
  • Eerste releasedatum 10 september 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Winacties: Win eFootball PES 2020 voor PlayStation 4

December feestmaand is in volle gang bij Gameliner en dus hebben we weer een vette prijs weg te geven. In samenwerking met Konami geven wij eFootball PES 2020 weg voor de PlayStation 4.

Nu het reguliere voetbalseizoen zijn winterslaap in gaat is er dus extra tijd over om zelf aan de slag te gaan. Natuurlijk is het buiten te koud om zelf op het veld te gaan staan blauwbekken, dus is eFootball PES 2020 een heerlijk alternatief. Dat kun je namelijk gewoon met de verwarming op standje 'hel' thuis op de bank spelen. Trommel wat vrienden op om tegen elkaar te spelen en je dag kan helemaal niet meer stuk. Voel je nog enige twijfel, check dan nog even mijn review van eFootball PES 2020. Wil je meedingen om een PlayStation 4 code van deze game? Laat ons weten welke club je zou kiezen als je de game gaat spelen.

Laat je reactie achter in de comments. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?