Winacties: Win gratis toegang tot streamingdienst Shadow

Ben jij al aan het streamen of viel Google Stadia toch een beetje tegen? Nou goed nieuws, er is een nieuwe speler op de markt! Shadow is actief in Nederland en dat vieren wij met een lekkere prijsvraag.

Streaming is hot. Het spelen van games on-the-go is vandaag de dag niet meer dan normaal. Met de Nintendo Switch kunnen we lekker offline gamen, maar wat als je gewoon dikke pc-games onderweg wil spelen? Nou, dan kan je dus terecht bij de streamingdienst van Shadow. Bij Shadow krijg je een eigen high end pc tot je beschikking en kan je deze ongeacht waar je zit altijd bereiken. Alles wat je nodig hebt is een internetverbinding. Anita heeft de dienst al flink aan de tand gevoeld en het resultaat mag er wezen, tenminste zo is te lezen in haar review over Shadow! Wil jij de dikste games spelen zonder een eigen pc te hebben? Dat kan! Wij geven namelijk een maand lang Shadow weg! Geef gewoon antwoord op de volgende vraag om mee te doen:

Welke game wil jij spelen via Shadow?

onbekend

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 22-01-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?