Winacties: Win Hitman Definitive Edition voor platform naar keuze

Geplaatst: 21 mei 2018 10:00
Aangepast: 17 juni 2018 00:32
-

Agent 47 heeft het afgelopen jaar flink wat Airmiles bij elkaar weten te sparen. De kale killer is namelijk in zes verschillende episodes van hot naar her gevlogen om menig contract te vervullen. Zelf de wereld over vliegen is echter een rotklus. Telkens door de douane, boarden en krijsende kinderen. Nee, die slaan wij even over. Daarom verloten wij Hitman Definitive Edition voor de Xbox One en PlayStation 4!

Hitman Definitive Edition is een verzameling van alle episodes die onderhand zijn verschenen. Kees heeft ze allemaal al gereviewed en komt met mooie cijfers op de proppen. De episodes zijn onderhand flink aangevuld en dat is dan ook reden genoeg om deze definitieve editie eens aan te slingeren. Wil jij ook een stapeltje contracten vervullen? Geef dan antwoord op de volgende vraag in de reacties en laat ook meteen weten voor welk platform je de game wil hebben:

Wat is jouw favoriete product voorzien van een streepjescode?

Check ook even onze Facebook-pagina, daar maak je namelijk extra kans!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hitman - Episode 1: Paris

Ontwikkelaar:

IO Interactive

Uitgever:

Square Enix

Release:

11 maart 2016

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer