Hitman - Episode 1: Paris

  • Ontwikkelaar IO Interactive
  • Eerste releasedatum 11 maart 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Stealth
  • Gameliner score

Winacties: Win Hitman Definitive Edition voor platform naar keuze

Agent 47 heeft het afgelopen jaar flink wat Airmiles bij elkaar weten te sparen. De kale killer is namelijk in zes verschillende episodes van hot naar her gevlogen om menig contract te vervullen. Zelf de wereld over vliegen is echter een rotklus. Telkens door de douane, boarden en krijsende kinderen. Nee, die slaan wij even over. Daarom verloten wij Hitman Definitive Edition voor de Xbox One en PlayStation 4!

Hitman Definitive Edition is een verzameling van alle episodes die onderhand zijn verschenen. Kees heeft ze allemaal al gereviewed en komt met mooie cijfers op de proppen. De episodes zijn onderhand flink aangevuld en dat is dan ook reden genoeg om deze definitieve editie eens aan te slingeren. Wil jij ook een stapeltje contracten vervullen? Geef dan antwoord op de volgende vraag in de reacties en laat ook meteen weten voor welk platform je de game wil hebben:

Wat is jouw favoriete product voorzien van een streepjescode?

onbekend

Check ook even onze Facebook-pagina, daar maak je namelijk extra kans!

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?