Downloadnieuws: Xbox Games With Gold voor september aangekondigd

Geplaatst: 30 augustus 2019 14:15
-

Voor iedereen met een Xbox Live Gold account, goed nieuws. Hier zijn de vier nieuwe games die te downloaden zijn voor de maand september.

De Xbox Games With Gold voor de Xbox One zijn twee games met het vereisende denkwerk. Het eerste seizoen van Hitman laat je spelen als Agent 47 en zijn arsenaal aan wapens, terwijl in puzzelgame We Were Here, je moet ontsnappen uit een verlaten kasteel samen met een co-op partner. Xbox One en Xbox 360 gebruikers kunnen zich voorbereiden op een alien invasie met Earth Defense Force 2025. Liever een potje knokken? Dan is Tekken Tag Tournament 2 een solide keuze.

Hitman: The Complete First Season is van 1 tot 30 september beschikbaar, We Were Here is verkrijgbaar van 16 september tot 15 oktober, Earth Defense Force 2025 kun je downloaden van 1 tot 15 september en Tekken Tag Tournament 2 is beschikbaar van 16 tot 30 september.

Bron: YouTube
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hitman - Episode 1: Paris

Ontwikkelaar:

IO Interactive

Uitgever:

Square Enix

Release:

11 maart 2016

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord