Winacties: Win in de decembermaand prijzen op Gameliner

De afgelopen elf jaar weten onze bezoekers het inmiddels wel, maar ben je voor het eerst op Gameliner, let dan goed op. De decembermaand staat traditiegetrouw in het teken van de Gameliner Awards en prijzen, heel veel prijzen. En deze prijzen kunnen zomaar eens van jou worden. Lees de tekst hieronder even door om erachter te komen hoe je kunt winnen.

Geen lullige prijzen

De december'feest'commissie van Gameliner heeft dit jaar wederom niet stilgezeten en heeft heel veel toffe prijzen geregeld bij onder andere Nintendo, Microsoft, OMEN en ga zo maar even door. Deze prijzen kunnen zomaar eens van jou worden.

onbekend

Prijzen in twee categorieën

De hele maand december kun je dus prijzen winnen. We maken de hele maand door nieuwe prijzen bekend op onze website, socials en op Twitch. Dus volg je ons nog niet via onze kanalen, doe dit dan direct, want op die manier mis je niks. Je kunt ons volgen op Facebook en Instagram.

Prijzenpakket (hoofdprijs)
We geven een prijzenpakket weg waar we gedurende de maand december de prijzen in stoppen die we hebben aangekondigd op onze website, socials of Twitch. We geven dit pakket (vaak niet te tillen door de postbode) in zijn totaliteit weg aan één iemand. Ben jij de gelukkige?

Losse prijzen
Naast een übergroot prijzenpakket, geven we ook nog eens een berglading aan losse prijzen weg! Bij het bekendmaken van de prijzen laten we dit ook weten. Je kunt maximaal drie keer een losse prijs winnen. Heb je er drie gewonnen, dan is het helaas ook over met de pret. Reageer dus vooral op dingen die je echt wil winnen. De uitgevers zijn dit jaar gul zijn geweest, daar kan je vanop aan.

Lees verder om te weten hoe we het gaan doen.

onbekend

Hoe kun je winnen?

We maken in de decembermaand tot en met 24 december de prijzen bekend die je kunt winnen in het prijzenpakket of als losse prijs. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is ons volgen op Twitch en onze socials en ons via een direct message te laten weten als je de prijs wilt winnen. Om mee te dingen voor het prijzenpakket dien (en kan) je één keer een dm te sturen. Als je één van de losse prijzen wilt winnen, laat ons dan weten welke prijs je wil winnen. Je mag op alles reageren, maar je maakt op maximaal drie losse prijzen kans. Het leukste is voor ons als je gewoon op de voor jou drie leukste prijzen reageert en niet op alles. De december'feest'commissie (bestaande uit de Sint, Kerstman en Rudolf) ziet zo dat je het ook echt meent en misschien speelt dat zomaar in je voordeel.

onbekend

Wanneer beginnen we?

We trappen vanavond om 20:00 af tijdens de livestream op Twitch en de (losse) prijzen worden door één van drie december'feest'commissieleden hoogstpersoonlijk bekendgemaakt. Heb je al enig idee wie dit zou kunnen zijn? Drop het in de comments hieronder. We geven je een hint. Hij was in de buurt.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?